Log hier in voor The Sleep Dojo

Nog geen toegang? Lees hieronder verder

sleepdojo-community

Join samen The Sleep Dojo

De afgelopen jaren hebben we ontzettend veel kennis vergaard over verschillende onderwerpen omtrent slaap voor jouw kleintje. Ook hebben we veel nieuwe partnerships gesloten met professionals op het gebied van slaap. Deze kennis willen we natuurlijk ook graag met jou delen. 


Maar hoeveel mooier zou het zijn als we dit met al onze dromers zouden delen waarbij de dromers ook nog eens elkaar kunnen helpen? Dit hebben we samengebracht in één platform!


Met trots presenteren wij: The Sleep Dojo!


Dit unieke concept is dé oplossing voor iedere dromer, op ieder niveau, die meer rust, een betere gemoedstoestand en meer slaap wilt behalen voor zichzelf en zijn/haar omgeving!

Meld aan

Dit is wat je krijgt als lid van The Sleep Dojo

Sleep Dojo Agenda

Dojo LIVE sessies

We weten uit ervaring dat boeken en cursussen na aanschaf vaak op de plank belanden... (shelf help). Bovendien verwachten we ook niet van jou als ouder dat je, naast je drukke agenda, jezelf ook nog eens op eigen wilskracht om gaat scholen tot slaap expert...


Daarom hebben we een platform ontwikkeld waarin je niks hoeft te weten of kunnen. Je wordt iedere maand op verschillende manieren LIVE geprikkeld om een stap vooruit te zetten om samen een positieve relatieve met slaap op te bouwen. Het enige wat je hoeft te doen, is aanwezig zijn!


Ga samen met andere ouders mee in een fijne omgeving en laat je inspireren door succesvoorbeelden, slaapcases en praktische actiepunten waar je direct mee aan de slag kunt. Bekijk wat er binnenkort op de planning staat!

Iedere maand in the Sleep Dojo

Maandelijkse Dojo Expert LIVE sessie

Elke maand een concrete LIVE training inclusief vraag- en antwoord door een van de slaap sensei's. Krijg eindelijk antwoord op de meest voorkomende slaapproblemen bij newborns & kinderen, neem kijkjes achter de schermen, leer van casestudies van succesvolle dromers en ga samen de diepte in rondom specifieke topics.


Deze sessies zorgen dat je iedere maand direct praktisch aan de slag kunt met concrete handvatten om je relatie met slaap te laten verbeteren.

2x per maand: Dojo Expert Q&A

We snappen dat je als ouder met zoveel vragen zit... Bovendien gaat jouw kleine nog vele veranderingen meemaken waar ook weer nieuwe vragen bij horen! Geen zorgen. Wekelijks organiseren wij met onze slaapspecialisten Q&A's waarin jij jouw vragen kan stellen. Weet je zelf even geen vraag? Niet erg! Je kan ook van anderen leren.

Dojo Gast Expert Sessies

Maandelijks organiseren wij met de specialisten een webinar waarbij een specialist  zijn/haar visie en kennis deelt over één specifiek onderwerp. Hierbij kun je bijvoorbeeld  denken aan specialisten op het gebied van voeding, motorische ontwikkelingen bij baby's, autisme en geestelijke beperkingen en meer! Genoeg te bespreken! 

Maandelijkse case study

Onze Dojo Sensei's organiseren case studies waarbij de sensei zijn/haar een onderwerp of probleem uit de praktijk deelt en oplossingen geeft om tot het gewenste resultaat te komen. Iedere dromer is uniek in zijn of haar probleempjes en kwaaltjes maar de expertise van een slaapcoach kan je net even die blinde vlek aanwijzen!

Stimulerende challenges met de groep

In de LIVE sessies zullen wij af en toe ook een challenge organiseren. Ga met ons en de andere dromers de uitdaging aan om enorme sprongen te maken met je slaap of op andere punten en verdien leuke prijzen!

Unlock extra bonussen

Wat zou Numsy zijn als we niet af en toe wat leuke cadeautjes uit zouden delen. Als lid van de the Sleep Dojo heb jij exclusieve ledenkorting op producten van Numsy of diensten van onze partners!

Overtuigd? Meld je aan!

Direct aanmelden

The Sleep Dojo community

dé plek waar slaap, kennis en vriendschap samenkomen...


We weten dat er overal op het internet zoveel informatie te vinden is over hoe je nou je kindje beter laat slapen, aan het ritme moet werken, over voeding en noem het allemaal maar op! We zien door het bomen het bos niet meer.... Wat dacht je van als jij met prangende vragen zit of jouw verhaal wil delen en dat daar meteen andere ouders kritiek op leveren? Zo jammer!


Dat is bij the Sleep Dojo anders. The Sleep Dojo community is dé omgeving waar jij je vertrouwd en thuis voelt, de juiste kennis krijgt, een open cultuur heerst en waar jij jouw struggles en successen met elkaar kan delen zonder daar kritiek op te krijgen maar juist gesteund wordt! 


Oftewel het ideale warme bad voor ouders!

Lees meer
Meld aan
SleepDojo

Wat kun je verwachten...

In onze community kun je vragen stellen aan onze slaapcoaches en andere leden, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons team en anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent of tegenaan loopt.


Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het creëren van vriendschappen. Binnen het platform vind je ook leuke praatgroepen voor Numsy members die zich in verschillende levensfasen bevinden. 

Onze community is dé droom van elke slechte slaper

Numsy deelt graag haar kennis en expertise

Kennis delen

Leer van experts en andere dromers die hetzelfde pad al bewandeld hebben
Vraag feedback van andere dromers om samen verder te komen

Feedback vragen

Vraag feedback aan andere dromers en kom erachter of jouw slaapplan de juiste is.
Deel je succes met anderen en inspireer elkaar

Successen delen

Successen vier je samen. Niets is mooier dan anderen te inspireren om hetzelfde doel te behalen.

Werk samen aan elkaars doelen en help elkaar verder

Samenwerkingen

Vriendschap brengt ons verder in het leven. Werk samen aan elkaars doelen en help elkaar verder.
Bereik doelen nog sneller door de tips die worden gedeeld toe te pasen

Slaapdoelen behalen

Bereik jouw/jullie doelen nóg sneller door de tips die in de circle worden gedeeld toe te passen.

Leer bewezen theorieën, methode en technieken

Training en methodes

Bewezen theorieën, technieken en methoden. Leer de diepte in te gaan.

Deel jij ook binnenkort je resultaten in de slaap lounge in the Sleep Dojo ledensite?

Dat dit nog niet bestond!
"Nu al de eerste modules bekeken en alles wordt zo heerlijk en duidelijk uitgelegd. Ben zo blij met jullie, chapeau!"
Lara, community lid

Binnen een week de eerste resultaten

"Laatst jullie Q&A bijgewoond en ik was meteen verkocht! Super goede uitleg, alleen maar lof voor jullie. Meteen aan al mijn mama vriendinnen verteld!"

Mariska, community lid

Onvoorstelbare waarde!
"Via de slaap challenge ben ik bij jullie community uitgekomen. Wat een leuke omgeving! Fijn dat je ook geen afleiding van andere groepen krijgt zoals bij FB!"
Jasmijn, top 100 finisher

Overtuigd? Meld je aan!

Direct aanmelden

The Sleep Dojo cursus

Alles wat je moet weten over slaap voor baby's & kindjes

sleep-dojo-cursus

The Sleep Dojo cursus

Krijg directe toegang tot al onze slaap- en bonusmodules in The Sleep Dojo ledensite. Op andere kanalen zouden dit soort videos en e-books al gauw honderden tot duizenden euro's kosten! Dat gaan ons natuurlijk een beetje te ver, het is al lastig genoeg als ouder! Als lid van the Sleep Dojo community krijg jij natuurlijk al deze modules bij je abonnement er gewoon bij! 


In de cursus vind je een mooie balans tussen theorie en praktische toepassingen aan de hand van 50+ praktische video's. Hierin leer jij als ouder de fijne kneepjes van alle aspecten van slaap voor jouw kleine. The Sleep Dojo cursus maakt zelfstandig leren slapen leuk en begrijpbaar!


Wij houden onze trainingen altijd actueel met de nieuwste trends en voegen ook regelmatig nieuwe trainingen toe. Via de ledensite en onze app kun je onze trainingen altijd en overal bekijken.

Klaar om eindelijk die stap te nemen? Meld je aan!

Meest gekozen

Jaarlidmaatschap

215.40,-
167,-
Je bespaart 22%

30 dagen gratis uitproberen

 • 24x Dojo Sensei Expert Live Q&A
 • 1x Dojo Sensei Expert Live webinar
 • 12x Dojo Case Sessie 
 • 12x Dojo Guest Live sessie
 • Toegang tot volledige The Sleep Dojo community
 • Alle event opnames
 • Alle slaapmodules & bonus
 • Alle (betaalde) slaapgidsen
 • Meegroei garantie: alle toekomstige trainingen gratis erbij!
 • Extra bonussen voor community members
 • Early Bird: eerste maand GRATIS

Maandlidmaatschap

17.95
Maandelijks opzegbaar

30 dagen gratis uitproberen

 • 2x Dojo Sensei Expert Live Q&A
 • 1x Dojo Sensei Expert Live webinar
 • 1x Dojo Case Study 
 • 1x Dojo Guest Live sessie
 • Toegang tot volledige The Sleep Dojo community
 • Alle event opnames
 • Alle slaapmodules & bonus
 • Alle (betaalde) slaapgidsen
 • Meegroei garantie: alle toekomstige trainingen gratis erbij!
 • Extra bonussen voor community members
 • Early Bird: eerste maand GRATIS

Early birds - Nu tijdelijk eerste maand helemaal GRATIS

arrow_drop_up arrow_drop_down