Numsy coaching

Numsy Slaapcoaching

Samen helpen wij jou en je kindje naar meer rust

Meer info


Samen sta je sterker

Al enige tijd hebben wij al jullie vragen verzameld en nagedacht: hoe kunnen wij als expert op het gebied van white noise jullie nóg beter te hulp staan en jullie te helpen met al jullie vragen omtrent slaap en meer? Voor ons was het al vrij snel duidelijk, wij hebben meer experts nodig om mee samen te werken!

En goed nieuws, wij kunnen met trots aan jullie mededelen dat Numsy officieel is gaan samenwerken met externe partners, namelijk gecertificeerde pedagogen, slaap- en opvoedingscoaches!

Als Numsy zijnde vinden wij het belangrijk om de slaapwereld voor iedereen sterker en toegankelijker te maken. Dat is onze missie. Dat weten jullie.


Slaap moet geen gevecht zijn maar dit moet juist voor iedereen mogelijk zijn. En dat begint door aan jullie dromers van de juiste informatie te voorzien afkomstig van de eerlijke en opgeleide professionals.


Zit je met prangende vragen, slapen jij en je kindje slecht en kom je er niet helemaal uit? Boek dan een vrijblijvend intake gesprek in of lees verder wat jouw voordelen bij een coach kunnen zijn!

Boek direct
Meer info
Numsy-slaapcoaches-combi
Huilende baby

Is dit voor jou herkenbaar?

Een kind krijgen is het mooiste geschenk van de wereld die iemand zich kan wensen. Helaas zijn de kindjes in de eerste levensjaren niet altijd de liefste engeltjes!


Als ouder krijg je te maken met alle ontwikkelingen van je kind en dus ook alle struggles die je kindje met zich meebrengt! Van slaapregressies, Moro-refluxes, allergieën, night terrors, inbakeren en zo kunnen we nog wel even doorgaan.


Terwijl je een druk privé leven hebt moet je ook nog die andere 26 balletjes in de lucht blijven hooghouden.... We weten het. Het leven van een ouder, met een kindje die slecht slaapt en niet wil luisteren, kan een hele klus zijn. Geen zorgen. Wij helpen jou graag om zélfs de jonge jaartjes met je kindje als een mooie tijd te ervaren. 


Numsy werkt samen met 3 gespecialiseerde en gecertificeerde slaapcoaches en opvoedingsdeskundigen die een duurzame oplossing voor jullie probleem kunnen bieden.

Bekijk jouw voordelen

Wat je van een coachingsgesprek kunt verwachten

Verhoog gezondheid met Numsy Slaapcoach

Verhoog gezondheid 

Met slaap en de juiste voeding voelen jullie je weer fitter

Verminder stress met Numsy Slaapcoach

Verminder stress & angst

Met praktische oplossingen ontneem je onnodige stress weg
Krijg meer rust met Numsy Slaapcoach

Meer rust voor het gezin

Krijg eindelijk de slaap die jullie allemaal verdienen
Word zelfverzekerder met Numsy Slaapcoach

Word zelfverzekerder

Met de juiste kennis weet jij waar je aan toe bent 
Altijd voorbereid met Numsy Slaapcoach

Ten alle tijden voorbereid

Weet altijd op voorhand welke ontwikkelingen er gaan komen

Meer overzicht & structuur

De slaapcoach zorgt ervoor dat je een duidelijke structuur krijgt
Slaapcoach Numsy

Samenwerken aan een beter slaapritme

Als Numsy zijnde vinden wij het belangrijk om de slaapwereld voor iedereen sterker en toegankelijker te maken. Dat is onze missie. Dat weten jullie. Slaap moet geen gevecht zijn maar dit moet juist voor iedereen mogelijk zijn. En dat begint door aan jullie dromers van de juiste informatie te voorzien afkomstig van de eerlijke en opgeleide professionals.


Wegens de raakvlakken van onze missie die de slaapcoaches en Numsy delen, vonden wij dit een mooie stap richting de slaapwereld. 


Benieuwd wie jullie kan helpen?

Onze slaapcoaches

Josanne

Gecertificeerd kinderslaap- en pedagoog!
Lisanne

Lisanne

Gecertificeerd kinderslaapcoach,  onrustdeskundige & mama coach!
Tamara

Tamara

Gecertificeerd kinderslaap- en opvoedingscoach!

Ontmoet Josanne

Wij willen jullie graag even voorstellen!


Onze baby mind reader! Voor de ouders onder ons die geen raad meer weten en aan de bel willen trekken staat onze topper Josanne jullie graag te hulp! Door de omgeving aan te passen op de behoeften van elk kindje als individu en jou als ouders concrete handvatten en dagelijkse coaching te bieden, zorgt Josanne er voor dat jullie allen weer de slaap ontvangen die jullie verdienen! Josanne is een gecertificeerde slaapcoach, pedagoog en founding mother van Villa Bimbi.


Wil je meer weten over wie Josanne is en wat ze doet? Bekijk hier haar video of haar pagina!


Disclaimer: Alle service en informatie die Villa Bimbi verleent is slechts ter aanvulling op Numsy en valt ook niet onder de verantwoordelijkheid van Numsy zelf. 

Lisanne slaapcoach

Ontmoet Lisanne

Wij willen jullie graag even voorstellen!


Dé baby fluisteraar! Voor de ouders die een hoogsensitieve/prikkelgevoelige kinderen en baby's met reflux of allergieën hebben is Lisanne dé specialist! Lisanne van het Slaapatelier is gecertificeerd kinderslaapcoach & onrustdeskundige. Als klap op de vuurpijl doet Lisanne ook aan mama coaching!


Wil je meer weten over wie Lisanne is en wat ze doet? Bekijk hier haar video of haar pagina!


Disclaimer: Alle service en informatie die het Slaapatelier verleent is slechts ter aanvulling op Numsy en valt ook niet onder de verantwoordelijkheid van Numsy zelf. 

Numsy kind

Mooie projecten

Als Numsy zijnde vinden wij het belangrijk om de slaapwereld voor iedereen sterker en toegankelijker te maken. Dat is onze missie. Dat weten jullie. Slaap moet geen gevecht zijn maar dit moet juist voor iedereen mogelijk zijn. En dat begint door aan jullie dromers van de juiste informatie te voorzien afkomstig van de eerlijke en opgeleide professionals.


Wegens de raakvlakken van onze missie die Villa Bimbi, het Slaapatelier. Slaapkops en Numsy delen, vonden wij dit een mooie stap richting de slaapwereld. Jullie kunnen hele mooie projecten van ons gaan verwachten!


Blijf ons volgen om op de hoogte blijven van onze projecten!

Kenmerken van onze toppers

Josanne

Baby mind reader

 • Leeftijd specialisme: 0-5 jaar
 • Opvoedingsdeskundige
 • Gebruikt geen huilmethoden
 • Focus op behoefte
 • Gedrag-oorzaak oriënterend
 • Dagelijkse coaching totdat doel behaald is

Lisanne

Lisanne
Baby fluisteraar
 • Leeftijd specialisme: 0-10 jaar
 • Hoog sensitieve kinderen
 • Gebruikt geen huilmethoden
 • Gedrag-oorzaak oriënterend
 • Extra: Mama coaching
 • Specialisme: reflux en koemelkallergie 
arrow_drop_up arrow_drop_down