Luiertas - Beste keuze volgens de slaapcoach!

Ben jij nog op zoek naar een mooie luiertas? Dan heb je geluk! In deze blog vertellen we namelijk wat de beste opties op de markt zijn. Daarnaast vertellen we waar je op moet letten bij de aankoop van zo’n tas. Lees je mee? Tof!

Wat is een luiertas?

Een luiertas is een tas die speciaal ontworpen is om alle babybenodigdheden makkelijk in op te bergen en mee te nemen. Een luiertas is perfect voor onderweg. Wanneer je ergens op bezoek gaat met je baby, zul je nou eenmaal heel wat spullen mee moeten slepen. Een luiertas is meestal erg ruim en bestaat uit verschillende compartimenten om luiers, babydoekjes, flesjes, speelgoed, kleding en andere spulletjes in te bewaren.

Luiertassen zijn niet zomaar tassen. Meestal beschikken ze over een aantal unieke features. Denk bijvoorbeeld aan geïsoleerde vakken om flesjes melk warm of juist koud te houden, waterdichte vakken voor vuile luiers en natte kleding en verschoonmatjes, zodat je overal jouw kleintje kunt verschonen. Luiertassen maken het makkelijk om goed georganiseerd op pad te gaan met een baby.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een luiertas?

Luiertassen zijn in alle soorten en maten beschikbaar. Bij de aankoop van een luiertas is het belangrijk dat je een aantal zaken goed in de gaten houdt, zo kun jij straks de beste keuze maken bij de aanschaf van een luiertas! Hier moet je op letten bij de aankoop van een luiertas:

Grootte

Voor een pasgeboren baby heb je heel wat spullen nodig. Flesjes, luiers, kleding, white noise 😉. Een luiertas is super handig voor onderweg, maar al je spullen moeten er wel in passen natuurlijk. Zorg ervoor dat de luiertas groot genoeg is om al je essentials mee te nemen maar niet te groot om onhandig te zijn om mee te nemen.

Compartimenten

De beste luiertassen bestaan uit verschillende compartimenten, zakken en vakken. Dit maakt het makkelijk om je baby spullen georganiseerd te houden. Vakken zorgen er daarnaast voor dat je meer opbergruimte in je tas hebt. Let ook op speciale vakken, zoals geïsoleerde vakken voor flesjes en waterdichte vakken voor luiers of natte kleding.

Duurzaamheid

Met duurzaamheid bedoelen we niet alleen het milieu-aspect, wat ook belangrijk is, maar ook hoe bestand de tas is tegen dagelijks gebruik. Het liefst kies je een tas die bestand is tegen een stootje en die makkelijk schoon te maken is. Je zult er namelijk regelmatig natte kleding, een luier of iets anders in moeten stoppen. Kies voor hoogwaardige materialen zoals nylon, polyester of leer, en zorg ervoor dat de tas stevig is geconstrueerd met sterke naden en ritsen.

Comfort

Een luiertas kan erg zwaar worden. Zeker als je hem helemaal hebt volgeladen. Kies dus voor een tas die comfortabel is om te dragen. We raden je aan om een luiertas te kiezen met zowel handvatten als schouderbanden. Verstelbare- en gewatteerde schouderbanden kunnen daarnaast handig zijn om het gewicht van de tas gelijkmatig te verdelen.

Functionaliteit

Iedere luiertas heeft andere functies. Denk bijvoorbeeld aan de waterdichte vakken voor vuile luiers, verschoonmatjes of een sleutelclip. Deze extra functies vergroten het gemak van de tas enorm. Denk goed na over de functies die jouw tas nodig heeft.

Stijl en design

Hoewel functionaliteit belangrijk is, wil je mogelijk ook een luiertas die bij je persoonlijke stijl past. Luiertassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en designs, dus kies er een die bij je smaak en voorkeur past.

Prijs

Natuurlijk zijn je handen altijd gebonden aan een bepaald budget. Luiertassen variëren in prijs, dus bepaal van tevoren hoeveel je bereid bent uit te geven en zoek naar een luiertas die binnen je budget past, maar toch aan je behoeften voldoet.

De beste luiertas 2023

Zoek jij nog een mooie luiertas? Dan hebben we goed nieuws. We hebben een aantal luiertassen getest en wat mooie exemplaren voor je op een rijtje gezet. Bestel direct jouw favoriet!

NanaBeebi Luiertas Rugzak

De NanaBeebi luiertas rugzak is een stijlvolle en praktische tas. De luiertas is uitgevoerd in een elegante zwarte kleur en wordt geleverd met handige accessoires zoals een verschoonmatje, een flessenwarmhouder, kinderwagenhaken en een isoleervak. Deze tas van NanaBeebi is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal en heeft een ruim interieur met verschillende compartimenten en zakken om alle benodigdheden voor je baby georganiseerd te houden.

Deze tas kan gedragen worden als rugzak. Super handig voor de verdeling van het gewicht en wanneer je jouw handen vrij wil hebben. Het meegeleverde verschoonmatje is handig om je baby comfortabel en hygiënisch te verschonen, waar je ook bent. De flessenwarmhouder houdt de drankjes van je baby op de juiste temperatuur, terwijl het isoleervak geschikt is voor het bewaren van voedsel of andere items die koel of warm moeten blijven.

  • Ergonomische schouderbanden
  • Licht van gewicht
  • Ruime capaciteit
  • Isolatiemateriaal
  • Hoge kwaliteit Polyester & Nylon
  • Anti-diefstal vakje
  • Waterafstotend
  • Beschikbaar in 7 trendy kleuren

Inclusief: Kinderwagen clips, Flessenwarmhouder, Hypoallergeen Verschoonmatje

LifeGoods Luiertas Rugzak

Deze LifeGoods rugzak heeft wel 13 verschillende compartimenten, waaronder een geïsoleerde flessenhouder. De tas is gemaakt van waterafstotend polyester en beschikt over verstelbare, gevoerde schouderriemen. Hierdoor voelt de rugzak comfortabel op je schouders en kun je het gewicht zelf verdelen. Daarnaast kun je de tas ook in je hand dragen, ook hier zijn speciale hengsels voor.

De tas van LifeGoods is scherp geprijsd. Helaas wordt deze tas niet geleverd met kinderwagen clips of een verschoonmatje. Deze tas is overigens geschikt voor zowel mama’s en papa’s. De grijze kleur is stijlvol en unisex te gebruiken.

Stijlvolle en moderne uitstraling

  • 13 verschillende opbergvakjes
  • Geïsoleerde flessenhouder
  • Waterafstotend polyester
  • Verstelbare en gevoerde schouderriemen
    • Comfortabel en lichtgewicht
  • 100% Polyesther
  • Stay-open Frame

Bevat geen: Kinderwagen clips & Hypoallergeen Verschoonmatje

MOZZ Luiertas Rugzak

Deze luiertas van is gemaakt van leer en is beschikbaar in een aantal stijlvolle kleuren waaronder cognac, camel en zwart. Leer is een fijne ademende stof, die goed schoon te houden is. Daarnaast beschikt deze tas over stevige, leren schouderbanden. Dankzij het ergonomische design kun je deze rugzak lang dragen, zonder dat het oncomfortabel wordt.

Dankzij de thermovoering kun je luiers, spenen en flesjes in deze tas vervoeren. De gehele voering van deze tas is vuil- en waterafstotend, hierdoor kun je ook luiers of natte kleding prima in deze tas vervoeren. Deze luiertas van MOZZ wordt geleverd met een verschoonmatje, wat erg handig is.

Het enige nadeel van deze tas is dat je twee verschillende ritsvakken hebt. Dit kan het lastiger maken om de tas overzichtelijk ingericht te houden.

Claimen echt leer te zijn in de kleuren; Cognac, Camel en Zwart.

  • Ademende stof
  • Stevige leren schouderbanden
  • Ergonomische schouderbanden
  • Thermovoering voor luiers, spenen en flesjes
  • Gehele voering is vuil- en waterafstotend
  • Twee afsluitbare ritsvakken
  • Ruim afsluitbaar ritsvak

Inclusief:  Verschoonmatje

Zedar Luiertas Rugzak

Deze luiertas wordt geleverd als complete set! Ideaal om onderweg georganiseerd te blijven. De tas heeft een ruime capaciteit, is licht in gewicht en zit comfortabel. Dankzij de comfortabele, ergonomische schouderbanden kun je deze tas makkelijk dragen, ook als hij he-le-maal vol zit met al je babyspullen.

De indeling van deze tas is ook geweldig! Er zijn verschillende compartimenten en zakken om alles georganiseerd te houden, van luiers en doekjes tot flesjes en extra kleding. Zo kun je de tas iedere keer makkelijk in- en uitpakken. De tas wordt ook meegeleverd met met buggy- en kinderwagenhaken. Hierdoor kun je de tas gemakkelijk aan je buggy of kinderwagen hangen. Dit is vooral handig tijdens wandelingen of uitstapjes naar de speeltuin.

De Lifegoods luiertas rugzak is van hoge kwaliteit en duurzaam, en de bijgeleverde buggy- en kinderwagenhaken zijn een waardevolle toevoeging. Daarnaast wordt er bij deze tas een handig verschoonmatje geleverd.

Stijlvol en praktisch

  • Ergonomische schouderbanden
  • Comfortabel en lichtgewicht
  • Ruime capaciteit
  • Geïsoleerde opbergvakken
  • 100% Polyesther
  • Afsluitbare vakken
  • Waterafstotend

Inclusief: Verschoonmatje en Buggystraps

LÄSSIG Luiertas Rolltop Backpack

De Lässig Luiertas Rolltop Backpack Rugzak is stijlvol en functioneel. Deze tas wordt geleverd met een handig verschoningsmatje en is verkrijgbaar in de kleur Curry, wat een warme en trendy uitstraling heeft.

Wat meteen opvalt aan deze luiertas is het rolltop-ontwerp, wat zorgt voor een unieke uitstraling en functionaliteit. De tas kan gemakkelijk worden geopend en gesloten met behulp van de rolltop-sluiting, waardoor je snel toegang hebt tot al je babyspullen. Dit is vooral handig als je je handen vol hebt met je kleintje.

De Lässig Luiertas Rolltop Backpack Rugzak heeft ook een ruime opslagcapaciteit. Met verschillende vakken en compartimenten kun je alle benodigdheden voor je baby georganiseerd houden. De kwaliteit van de materialen van deze luiertas is uitstekend. De tas is gemaakt van duurzaam en waterafstotend materiaal, wat ideaal is voor dagelijks gebruik en om je spullen te beschermen tegen de elementen. Het verschoningsmatje is ook van goede kwaliteit en is gemakkelijk schoon te maken.

Duurzaam en vegan geproduceerd luierrugzak

  • Rolltop-stijl
  • Afneembare bekerhouder
  • Praktische vakken die zowel van binnen als van buiten toegankelijk zijn
  • 100% gerecycled polyester (van Waste2Wear)
  • Ergonomische schouderbanden
  • Licht van gewicht
  • Ruime capaciteit
  • Isolatiemateriaal
  • Waterafstotend
  • Beschikbaar in 8 trendy kleuren

Inclusief: Kinderwagenhaakjes, Geïsoleerde Flessenhouder, Waterafstotend verschoningsmatje en los tasje

Slaap lekker met Numsy!

Iedere ouder heeft wel eens twijfels over hun kindje. Dat kan zijn met betrekking tot de slaap, (op)voeding of het gedrag van je kindje, maar kan ook gaan over de aankoop spullen voor je kleintje, zoals white noise of een luiertas! In onze community kun jij al je vragen stellen of twijfels bespreken met een gecertificeerde slaapcoach of pedagoog. Daarnaast volg je hier talloze online video modules, waarin je direct leert wat je moet doen bij specifieke slaapproblemen!

Andere spullen voor On The Go!