numsy plus collection

Wat houdt de Newborn Module in?

In deze module van 23 praktische videotrainingen leer je alles over newborns voor 0-5 maanden én ontvang je bonusmodules over verschillende interessante onderwerpen! We behandelen belangrijke zaken zoals hechting met je baby, fles- en borstvoeding, wat een veilige slaapomgeving is, inbakeren, troostmethodes, white noise en meer! Met dit all-in pakket ben jij direct goed voorbereid voor jouw kleintje en slaapt je kindje goed door.

Bestel Newborn Module


Nee, ik weet al alles over newborns

Juiste kennis van slaap

Verbreed je kennis door van gecertificeerde slaapspecialisten & pedagogen te leren.

Feedback vragen en krijgen

Vraag extra hulp aan onze slaapcoaches en pedagogen zodat jij weer verder kan.

Elkaars succes delen

Successen vier je samen. Inspireer andere ouders met jullie behaalde doelen.
Numsy is er ook voor volwassenen

Krijg meer grip en structuur

Door de duidelijke uitleg en structuur krijg jij als ouder meer overzicht en grip op de situatie.

Ontvang gedetailleerde instructies bij jouw Numsy's

Slaapdoelen behalen

Bereik jullie doelen nóg sneller en wees ten alle tijden voorbereid op de volgende uitdagingen.
Leer bewezen theorieën, methode en technieken

Duidelijke trainingen

Compleet all-in pakket voor ouders met newborns met praktische hands-on uitleg!

Mobiele APP

Altijd en overal bereikbaar middels de mobiele APP waarvoor je toegang krijgt.

Bespaar een hoop tijd

Stop met het internet afstruinen naar antwoorden die elkaar tegenspreken en bespaar tijd.

Bouw een sterk slaapritme

Bouw samen of alleen een sterk slaapritme voor jouw kindje(s) voor nu en voor in de toekomst.
Na de geboorte van mijn zoontje kwam er zoveel informatie op me af. Door de newborn module heb ik meer overzicht gekregen, ben ik meer zelfverzekerd en weet ik nu wat me te wachten staat over de komende maanden. Ik zou het elke ouder die een kleintje heeft aanraden om ermee aan te slag te gaan! 
Sam (29, moeder van Ralph)

Wat kun je verwachten van de Newborn Module?

Leer jouw pasgeboren kindje goed doorslapen

Een de van de grootste problemen die ouders bij hun newborn tegenkomen is dat hun kleintje moeite heeft met slapen of doorslapen. Dat kan verschillende redenen hebben. Daarbij is elk kindje ook weer anders! Josanne & Lisanne leggen je duidelijk uit waar dat door komt en welke aanpakken er allemaal mogelijk zijn zodat jouw kleintje weer goed kan (door)slapen!

Bespaar een hoop tijd met zelf zoeken

We snappen dat je als ouder zoveel informatie op je af krijgt. Zoveel artikelen en fabels die elkaar tegenspreken. En heb je net het ene slaapprobleem getackeld, staat de volgende alweer voor de deur. Geen zorgen. Dat is verleden tijd.

In de all-in newborn module delen we verschillende aanpakken welke allemaal wetenschappelijk onderbouwd zijn! Zo kun jij altijd zelf kiezen welke methode het beste aansluit op jouw kindje!

Numsy Slaapcoach Intake gesprek

Krijg feedback van de makers

Loop je na het bekijken van de newborn module nog ergens tegenaan of heb je andere vragen? Stel ze in de Numsy Plus community! Josanne (pedagoog en slaapconsulent), Lisanne (onrustdeskundige en kinder slaapspecialist) én Melissa (kinderslaap specialist) staan, net als de andere ouders, graag voor je klaar om jou te helpen met jouw vragen en obstakels. Je staat er nooit alleen voor!

Succes door meer zelfvertrouwen

De all-in newborn module biedt alle informatie die jij nodig hebt voor jouw newborn. Doordat de videos makkelijk te volgen zijn, vol zitten met praktische tips en verschillende aanpakken krijg jij meer structuur, grip en zelfvertrouwen in je nieuwe ouderschap.

Bonus: toegang tot de besloten Numsy Plus community 🎁

Bij aanschaf van de newborn module krijg jij ook exclusieve toegang tot de Numsy Plus Community. Kom in contact met andere ouders en de makers van de Newborn module! Krijg direct feedback & tips van Numsy+ experts en anderen die het pad al bewandeld hebben!
Jouw kindje slaapt beter met Numsy
Los van de modules was ik vooral verbaasd over de Numsy community! Ik kon echt al mijn vragen stellen aan Josanne en Lisanne waardoor ik de tips uit de trainingen kon toepassen. Jamie slaapt nu heel goed door! Even kijken hoelang we dit volhouden maar voor nu super happy!
Jess (27), blije mama van Jamie

Bekijk alle events en trainingen wanneer je het wil, hoe je het wil!

Bij aanschaf van de All-in Newborn Module krijg jij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze community & e-learning mobiele APP! Hiermee kun je alle trainingen volgen maar ook events volgen, posts maken, liken en sharen! Heerlijk voor tijdens het koken, stofzuigen of wanneer jij dat wilt.
Ik wil dit ook
Numsy+ Slaapcoaches

Je staat er niet alleen voor

Wij vinden het belangrijk dat iedere ouder op zijn of haar eigen manier een kindje moet opvoeden met de juiste kennis en methoden. Het is niet vanzelfsprekend dat alles in een keer goed hoeft te gaan. Daarom ontvang je ook gewoon die extra support die we allemaal af en toe nodig hebben.

En dat doen we samen in de Numsy Plus Community!


In de Numsy Plus community zijn we samen positief, helpen we elkaar en broeit er een hele aangename sfeer. Samen met alle ouders helpen wij jou om jouw slaapdoelen te behalen zodat we allemaal een fijne nachtrust en slaapritme kunnen opbouwen. We hopen je ook daar te zien!

numsy plus collection
€ 67,-
27,-

All-in Newborn Module

Krijg meer grip, structuur en zelfvertrouwen door deze tips & tricks toe te passen. Samengesteld door onze gecertificeerde slaapspecialisten & pedagogen.