Numsy Anti Knars set

knarsset
22.95

Wist je dat tandenknarsen vervelende gevolgen kan hebben? Denk aan slijtage aan het gebit en kiezen of vullingen die afbreken. Daarnaast veroorzaakt het pijn in de kaken, hoofdpijn bij het wakker worden en moeite met kauwen op langere termijn. Geen pretje en dat terwijl de oplossing zo makkelijk is: onze anti knars set!

Deze custom, premium set is geheel op jouw gebit aan te passen. Het bevat namelijk vervormbare bitjes zodat je zelf de perfecte pasvorm kunt verkrijgen. Daarnaast bevat het vervormbare siliconen oordopjes en neusverspreiders in 3 verschillende maten. Het mooiste is, alles is wasbaar. Ook de oordopjes! Zo kun je het blijven hergebruiken!

Ons anti knars set is geschikt voor jong en oud, want ook baby’s en jonge kinderen kunnen tandenknarsen!

Numsy ontneemt stress en zonder prikkels

Slaap beter en wordt niet meer geprikkeld

De Numsy Earplugs zorgen ervoor dat je geen druk voelt
Het anti knars bitje van Numsy helpt tegen tandenknarsen

Comfortabel, vormbaar en wasbaar 

De Numsy Earplugs zijn Geschikt voor jong en oud
Het Numsy pakket biedt alles wat je nodig hebt tegen snurken of knarsen
Joshua, 31
"Na 2 weken het bitje gebruikt te hebben merk ik dat mijn knarsen vrijwel compleet is gestopt, en dat terwijl ik al 4 jaar er mee rondliep! Ik (en mijn vriendin) zijn jullie dankbaar Numsy."
Tevreden dromers
Jeanette. 29
"Eindelijk van het knarsen af! Het was wel even wennen op het begin om zo'n bitje in m'n mond te hebben maar het was het zeker waard!"
Tevreden dromer

Donny, 30

"Niet alleen met het bitje ben ik blij, ook zijn de earplugs heel handig! Ze vallen niet uit en doen ook geen pijn, iets wat ik met mijn vorige earplugs wel had! Heel fijn."
Tevreden dromer
                   

Ik kan de instructies niet vinden, wat nu?

Waarschijnlijk heb je deze even over het hoofd gezien, kan gebeuren! De instructies staan netjes vermeld op de verpakking.

Wat krijg ik bij mijn anti knars set?

Je krijgt van ons 2 anti knars beugels, 3 paar (dus 6) neusspreiders in verschillende maten, 3 paar (dus 6) Numsy Earplugs. Voor meer informatie over de oordoppen, bekijk de Numsy Earplug pagina.

Mijn beugel past niet, wat nu?

Je kan de beugel gemakkelijk weken in lauw warm water en herhaal het instructie proces opnieuw om tot een betere vorming te komen.

Voor wie is de set geschikt?

De set is geschikt voor alle leeftijden en voor iemand die (veel) knarst en graag zijn/haar tanden wilt behouden en omgeving wilt besparen van nagels over het schoolbord!

                 
Numsy levert overal in Nederland en België
Voor 22:00 besteld is volgende dag in huis! Ook geldig voor België. Wij brengen jouw Numsy met alle liefde.
Slaapgarantie bij Numsy
Onverhoopt toch niet tevreden? Je kan het product binnen 30 dagen retourneren en we storten het zonder vragen terug.
Bij Numsy krijg je altijd extra informatie over jouw product
Bij al onze Numsy krijg jij een e-book meegestuurd, geschreven door experts en professionals. Zo ga je altijd goed van start!

Stop direct met knarsen

knarsset