Numsy Anti Snurk set

Een pakket waarbij slaap en comfort centraal staan

snurksset
22.95

Numsy Anti Snurk set

Weer gezellig samen slapen


Je kunt nog zo´n goed ritme hebben, als jij of je partner halve bossen omver zaagt tijdens het slapen is het lastig een goed slaappatroon op te bouwen. De persoon naast de snurker slaapt slecht, maar de meeste snurkers slapen zelf ook niet optimaal. Waarschijnlijk door het toedoen van apneu of ze hebben moeite door hun neus te ademen. Voordat jullie overgaan op een medische ingreep, naar slaappillen grijpen of de ander verbant naar een ander deel van het huis: probeer ons premium anti snurk set. Wie weet: misschien kunnen jullie dit lastige probleem wel tackelen zonder medicijnen of onnatuurlijke middelen.


Ons premium anti snurk set bestaat uit 3 paar kwalitatieve siliconen oordopjes, een snurk beugel en neusverspreiders in maar liefst 3 verschillende maten. Wij hebben ons best gedaan één customset te ontwikkelen die voor iedereen werkt. Jong en oud. Alles is vervormbaar, comfortabel en wasbaar. Zo kun je het blijven hergebruiken!


Je tilt je nachtrust naar een nog hoger niveau als je deze set combineert met een white noise apparaat zodat jullie volledig relaxt in slaap kunnen vallen.

Slaap beter en wordt niet meer geprikkeld

Het pakket van Numsy helpt tegen snurken

Helpt volgens de meeste dromers tegen snurken

De Numsy Earplugs zijn comfortable en hebben geen uiteenzettende druk

Geen uiteenzettende druk voor de oren

Comfortabel, vormbaar en wasbaar 

De Numsy Earplugs zijn Geschikt voor jong en oud

Geschikt voor zowel jong als oud

Het Numsy pakket biedt alles wat je nodig hebt tegen snurken of knarsen

Compleet pakket met bitje, oordopjes en neusspreiders

Andere gestopte snurkers

Jacques, 58
"Het slaappakket van Numsy als cadeau van mijn lieftallige vrouw gekregen. Het bitje zit goed en mijn snurken is aanzienlijk vermindert. Ik kan dat erg waarderen. We zijn er blij mee. Groet J."
Tevreden dromers
Jan-Willem, 45
"Het valt niet mee om een snurkbitje te vinden die mooi vormt en blijft zitten maar jullie bitje doet wonderen - chapeau!"
Tevreden dromer

Dirk, 34

"Nooit fijn om van anderen te horen dat je s'nachts bomen loopt te kappen. Maar ik kan met vreugde zeggen dat ik het s'nachts eindelijk een stuk stiller is in huis!"
Tevreden dromer

FAQ

                   

Numsy Anti Snurk

Wat krijg ik bij mijn anti snurk set?

Je krijgt van ons een snurk beugel, 3 paar (dus 6) neusspreiders in verschillende maten, 3 paar (dus 6) Numsy Earplugs. Voor meer informatie over de oordoppen, bekijk de Numsy Earplug pagina.

Mijn beugel past niet, wat nu?

Je kan de beugel gemakkelijk weken in lauw warm water en herhaal het instructie proces opnieuw om tot een betere vorming te komen.

Ik kan de instructies niet vinden, wat nu?

Waarschijnlijk heb je deze even over het hoofd gezien, kan gebeuren! De instructies staan netjes vermeld op de verpakking.

Voor wie is de set geschikt?

De set is geschikt voor alle leeftijden en voor iemand die (veel) snurkt en graag zijn/haar omgeving wilt besparen van de kettingzaag geluiden!

     
           
Numsy levert overal in Nederland en België

Snelle levering in NL & BE

Voor 22:00 besteld is volgende dag in huis! Ook geldig voor België. Wij brengen jouw Numsy met alle liefde.
Slaapgarantie bij Numsy

30 dagen slaapgarantie

Onverhoopt toch niet tevreden? Je kan het product binnen 30 dagen retourneren en we storten het zonder vragen terug.
Bij Numsy krijg je altijd extra informatie over jouw product

Alle benodigde informatie

Bij al onze Numsy krijg jij een e-book meegestuurd, geschreven door experts en professionals. Zo ga je altijd goed van start!

Stop direct met snurken

snurksset