arrow_drop_up arrow_drop_down

Numsy Lumi

Neem jouw stukje huis overal mee naartoe

Numsy Lumi

Neem jouw stukje huis overal mee naartoe

lumi

Numsy Lumi

49,-

Wordt het niet eens tijd dat je kindje goed leert slapen? Voor veel ouders is het nog steeds een dagelijkse strijd om hun kleine op bed te leggen en in slaap te krijgen. Na vele nachten proberen ben je waarschijnlijk ten einde raad… Gelukkig is Numsy er om je te helpen! Met de Numsy Lumi ligt jouw kleine al na enkele minuten in bed te dromen.

Witte ruis en meer 

31 Natuurlijke geluiden

Baarmoeder geluid

3.5mm AUX poort

Timer 30/60/90 min of continu afspelen

7 Kleuren ademend licht

Verhaaltje voor het slapen

Lumi, jullie nieuwe slaaphulpje 

Het kan enorm lastig zijn om jouw kleine in slaap te laten vallen. De Numsy Lumi is daarom jouw ideale hulpje. Door gebruik te maken van white noise, of witte ruis, zal jouw kleine namelijk een stuk sneller in slaap vallen. Dat komt omdat witte ruis een kalmerend effect heeft op baby’s. Zij hebben dit in de baarmoeder namelijk 9 maanden lang gehoord. Hierdoor voelen ze zich vertrouwd en veilig bij dit geluid. En vallen ze sneller in slaap!


 Een duurzame oplossing 

Er zijn enorm veel oplossingen te vinden voor slaapproblemen. De Numsy Lumi onderscheid zich echter op een heel belangrijk vlak van deze oplossingen. In tegenstelling tot medicatie of andere middelen treed er bij de Lumi geen gewenning op. Door dit product in te zetten als slaaptrainer ben je er van verzekerd dat jouw kleine ook zonder hulp leert slapen!


 Dat ultieme geborgen gevoel 

Wist je dat je de Numsy Lumi volledig naar wens aan kunt passen? De nachtlamp kan van kleur veranderen en volledig gedimd worden. Ook maakt de Lumi gebruik van ademend licht. Dit betekent dat het licht niet té fel zal zijn in de slaapkamer. Een goed nachtlampje kan jouw baby een heerlijk geborgen gevoel geven. En dat is precies wat de Lumi doet!


Tevreden dromers

Fraukje, 33
"Mooi en sfeervol licht! De Lumi lijkt op een kleine lichtgevende aardbol, erg leuk! Annabel en ik zijn erg blij."
Luna, 5

"Luna gebruikt de Lumi nog 4 maanden en ze slaapt als nooit tevoren. Altijd even verhaaltjes tijd en daarna slapen als een roosje!"

Layla, 28
"Mooi en schattig apparaatje! Heel fijn dat er een ruime keuze aan geluiden is. Ook super toffe slaapgids, ik ben weer wat wijzer. Bedankt Numsy!"

Snelle levering 

Voor 22:00 besteld is volgende dag in huis! Ook geldig voor België. Wij brengen Numsy met alle liefde.

Slaapgarantie

Onverhoopt niet tevreden? Je kan het product binnen 30 dagen retourneren.

Benodigde informatie

Bij al onze Numsy krijg jij een e-book meegestuurd, geschreven door experts en professionals.Geef je kind een veilig en geborgen gevoelGeef je kind een veilig en geborgen gevoel

Wij gebruiken koekjes!