arrow_drop_up arrow_drop_down

Numsy NightCalm

Neem jouw stukje thuis overal mee naartoe

Numsy NightCalm

Neem jouw stukje thuis overal mee naartoe

NightCalm

Numsy NightCalm

49,-

Maak jij je zorgen om het slaapritme van jou en je kleine? Dat is begrijpelijk, een slechte nachtrust heeft namelijk een enorme impact op ons leven. Buiten dat slaaptekort een negatief effect heeft op je concentratie en humeur, kan dit leiden tot ernstige gezondheidsklachten. Lees verder en ontdek hoe Numsy NightCalm jou en je kind traint om weer te genieten van een goede nachtrust!

Witte ruis en meer 

29 Natuurlijke geluiden

Baarmoeder geluid

3.5mm AUX poort

Timer 30/60/90 min of continu afspelen

7 Kleuren ademend licht

Verhaaltje voor het slapen

Kies voor een blijvende oplossing

Heb jij het gevoel dat je hersens altijd rusteloos worden vlak voordat je gaat slapen? Of ben je een ouder met een moeilijke slaper thuis? Je hebt vast al van alles geprobeerd, maar niets blijft werken. Bij bekende alternatieven zoals medicijnen treedt vaak gewenning op. Door te kiezen voor een slaaptrainer van Numsy, ben jij verzekerd van een blijvende oplossing voor jou of je kleine.


Waarom je Numsy’s slaaptrainer moet proberen

Je oren zijn s’nachts alerter voor geluiden van buiten waardoor je moeilijk in slaap komt. Numsy’s slaaptrainer biedt 29 geluiden aan die op een ‘volle’ frequentie afgespeeld. Dit betekent dat geluiden die je oren binnenkomen alle verstoringen van buiten blokkeren. Dit noemen we witte ruis. Zo kunnen jij en je kindje weer van een volle nachtrust genieten.


Slaap trainen

Door de timer op jouw slaaptrainer is het gebruik van witte ruis eenvoudig af te bouwen voor jou of je kleine. Hierdoor zal je kindje binnen de kortste keren ook heerlijk slapen zonder de slaaptrainer. Zoals beloofd, een blijvende oplossing.


Wist je dat Numsy’s machine ook uitgerust is met LED-nachtlampje met 7 verschillende kleuren? Dit fraaie nachtlampje, waar je zelf de felheid van in kan stellen, zorgt ervoor dat jouw kleine zich extra veilig zal voelen onderweg naar dromenland!

Snelle levering 

Voor 22:00 besteld is volgende dag in huis! Ook geldig voor België. Wij brengen Numsy met alle liefde.

Slaapgarantie

Onverhoopt niet tevreden? Je kan het product binnen 30 dagen retourneren.

Benodigde informatie

Bij al onze Numsy krijg jij een e-book meegestuurd, geschreven door experts en professionals.


Geef je kind een veilig gevoelGeef je kind een veilig gevoel

Wij gebruiken koekjes!