100 Microbreaks boek Albert Sonnevelt [Review 2022]
03 mei 2022 
4 min. leestijd

100 Microbreaks boek Albert Sonnevelt [Review 2022]

Als (langdurig) stress een onderdeel is in jouw dagelijkse routine kan het zijn dat dit de veroorzaker is van een aantal bestaande klachten die je momenteel misschien wel ervaart. Stress of onrust kan dan als je niet genoeg herstelmomenten hebt op een dag invloed hebben op je gedrag, energie of fysieke klachten. Herken jij jezelf in deze signalen? Dan kan dit boek van Albert Sonnevelt een snelle en gemakkelijke oplossing zijn.

Wat voor boek is het?

Dit anti-stress boek zorgt ervoor dat iedereen in staat is om met 100 mini oefeningen van 90 seconden jou `even`` een break te geven voor lichaam en geest. Dankzij de 100 makkelijk mini oefeningen bestaande uit onder andere korte ademhalingsoefeningen, trainingen en rekoefeningen voor spiergroepen. Kan jij jezelf overal alleen of met twee personen uitvoeren op ieder moment van de dag. Of je nu staat, lang zittend onderweg bent(Af te raden als je bestuurder bent!) of aan het liggen bent. In dit boek krijg je ook nog eens handige massage tips voor nog meer rust en ontspanning.

Bestel hier de complete originele versie en start vandaag nog met jouw eerste microbreak!

Wat kan je verwachten in 100 Microbreaks?

✔️ 100 mini-oefeningen voor meer "instant" rust in je leven

✔️ De makkelijkste toepasbare anti-stress gids in Nederland

✔️ Geen lange psychologische verhalen maar concrete tips die helpen

✔️ Waarom herstelmomenten een levensvoorwaarde zijn

✔️ Voor iedere situatie een microbreak (zittend, staand, liggend, lachend...)

✔️ Ademhalingsoefeningen voor directe ontspanning

✔️ Visualisatie oefeningen voor het ontladen van stress en spanning

Koop je liever op bol.com?

Wat zeggen andere experts?

De microbreaks bleken telkens weer een 'vondst' en zeer effectief. Het leuke en goede is dat je ze overal kunt doen en omdat ze zo eenvoudig zijn, hoef je er niets ingewikkelds voor te doen. Je kunt zelfs achter je bureau blijven zitten!

⭐⭐⭐⭐⭐ - Franks Bakker (Arts en MD.)

Voorbeelden van een Microbreaks uit het boek

Staande Microbreak

Hoela hoepen: Ga staan en beeld je voor dat je een hoelahoep vast hebt. Probeer deze denkbeeldige hoelahoep lekker uitbundig rond te draaien met je heupen.

Zittende Microbreak

Neem plaats op een stoel. Laat je armen losjes langs je lichaam hangen. Leg je kin op je borst. Adem diep in. En tijdens het uit ademen maak je rustig een buiging naar voren, totdat je handen (bijna) de grond raken. Blijf even lekker hangen. En adem rustig in en buig weer terug naar boven totdat je weer de rugleuning aanraakt.

Over de auteur van het boek

Albert Sonnevelt (1960) is psycholoog en ondernemer. Hij heeft de afgelopen 25 jaar duizenden mensen met een stress - en burn-out klachten in zijn praktijk en trainingsprogramma's gehad.


Na 25 jaar onderzoek te hebben gedaan naar oorzaken, gevolgen én oplossingen bij stress, kan ik je exact vertellen WAT er voor nodig is om weer tot een gezonde ontspanning te komen. En HOE je dat kan doen en WAAROM het ene wel werkt en het andere niet…


100-micro-breaks-boek-albert-sonnevelt-2022-voorkant

Zijn praktijk voor Integrale Psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt Opleiders voor Vitaal leven. Hiermee won hij en zijn team 7 jaar op een rij de prijs voor ‘Beste Opleider van Nederland.’ Met zo’n 1.600 studenten per jaar en 70+ docenten is hij marktleider in zijn markt. Daarnaast heeft Albert en zijn instituut internationale samenwerkingsverbanden om een Gezonde Leefstijl te promoten.

Gratis Minicursus Leven Zonder Stress?

In de minicursus Leven Zonder Stress deelt Albert zijn kennis en ervaring om weer grip op je leven, stressniveau, zelfvertrouwen en passie te krijgen.

  1. Krijg weer grip op je stressniveau
  2. Ervaar meer balans in je werk- en privéleven
  3. Ontdek de #1 tips die je direct meer tijd oplevert om de dingen te doen die je graag wilt doen
  4. (Her)leef een leven met meer rust en ontspanning
  5. Alles wat je wilt weten over negatieve stress en hoe je hiermee om kunt gaan, nu op een presenteerblaadje in dit 4-delige stappenplan

Download hier jouw Gratis Minicursus met 4 stappenplan leven zonder stress
Over de schrijver
.
Reactie plaatsen