Numsy+ Slaapcoaches

Slaapcoaching baby's & kinderen 

Slaapt jouw baby onrustig, heb je last van veel gebroken nachten of kampt jouw kind met slaapproblemen of een slaaptekort? Slaapcoaching kan jullie gezin helpen weer een goede nachtrust op te bouwen. 

Lees verder
Numsy Touch

Wanneer schakel ik de hulp in van een slaapcoach?

Momenteel wordt slaapcoaching vaak ingeschakeld door ouders wanneer ze met hun handen in het haar zitten: ze hebben veel gebroken nachten en weten niet meer wat ze moeten doen. Hoewel dit zeker prima is en slaapcoaches echt kunnen helpen meer balans te vinden, mag je ook eerder aan de bel trekken. Bijvoorbeeld omdat je jezelf heel onzeker voelt over de opvoeding, het slaappatroon of het structuren van de dag. 


Vergeet niet dat slapen, naast eten, drinken, onderdak en een flinke portie liefde, één van de basisbehoefte van een mens is. Zeker baby’s houden van lekker veel slapen. Als dit niet goed verloopt, beïnvloedt het alles. Met alles bedoelen we écht alles: het humeur, de ontwikkeling en zelfs de eetlust kan lijden onder slaaptekort. Daarom is het belangrijk dat hier voldoende aandacht aan wordt besteed en daar helpen we graag bij.

Bekijk voordelen

De voordelen van onze slaapcoaching

Slaapcoaching brengt veel voordelen met zich mee. Om maar te beginnen met het mooiste voordeel: het slaappatroon wordt weer geoptimaliseerd! Dat is toch fantastisch?! Maar daarnaast biedt slaapcoaching nog veel meer. Denk aan:


 • Krijg meer grip op jullie situatie

 • Advies en begeleiding op maat

 • Niet werken vanuit 1 methode maar juist werken vanuit de kern

 • Je kindje beter leren begrijpen doordat je meer kennis hebt over de situatie.  

 • Liefdevolle slaapcoaching zonder huilen

 • Te alle tijde iemand die voor je klaarstaat om te helpen

 • Snel contact via whatsapp of mail, geen wachtrijen

 • Coaching in het Engels is mogelijk / Coaching in English is possible

 • Gecertificeerde specialisten in slaap, (op)voeding en ontwikkeling

 • Hoge kwaliteit coaching tegen een eerlijke prijs 

 • Garantie: we werken niet met vaste coachingsweken. We blijven net zo lang ondersteuning bieden totdat het doel is behaald, zonder extra kosten. 

Bekijk pakketten

270 +

Gezinnen in Nederland & België geholpen aan een betere slaap!

Actief door heel NL/BE

Sommige gemeentes komen in aanmerking voor vergoeding bij ons!

3+ coaches

Die eerlijk en gecertificeerd zijn en weten hoe ze jou moeten helpen!


Onze slaapcoaching pakketten

Telefonisch Consult

incl. BTW, eenmalig

147,-
Numsy Slaapcoach Pakket klein
 • Vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek (15 min)
 • Persoonlijk slaapadvies op maat via de mail of telefonisch
 • Schriftelijke samenvatting per mail
 • Je betaalt pas na het kennismakingsgesprek
 • Numsy+ leden ontvangen 10% korting

Slaapconsult

incl. BTW, eenmalig

447,-
Numsy Slaapcoach Pakket middel
 • Vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek (15 min)
 • Dagelijkse coaching mogelijk via whatsapp of telefonisch
 • Persoonlijk slaapadvies op maat
 • Incl. ontspanningstechnieken
 • Aandacht voor: verbeteren slaapomgeving, dag- & nachtschema
 • Noodplan
 • Slaapmethode
 • Voedingsschema
 • Coaching totdat doel is behaald
 • Numsy+ leden ontvangen 10% korting

Premium consult

incl. BTW, eenmalig

697,-
Numsy Slaapcoach Pakket Premium
 • Vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek (15 min)
 • Dagelijkse coaching mogelijk via whatsapp of telefonisch
 • Persoonlijk slaapadvies op maat
 • Incl. ontspanningstechnieken
 • Aandacht voor: verbeteren slaapomgeving, dag- & nachtschema
 • Noodplan
 • Slaapmethode
 • Voedingsschema
 • Coaching totdat doel is behaald
 • Inclusief huisbezoeken
 • Numsy+ leden ontvangen 10% korting


Veel gestelde vragen slaapcoaching

                   

Slaapcoaching

Waarom Slaapcoaching?

Veel gezinnen kampen met structurele slaapproblemen. Bijvoorbeeld onnodig veel gebroken nachten of baby’s die maar niet in een goed ritme komen. Een slaapcoach kan jou en je kind ondersteunen in het ontwikkelen van een goed slaappatroon. Als slaapcoach kijken wij verder dan alleen het slaapritme van je kind. Wij verdiepen ons ook in de dagelijkse routine, de voeding, bedtijd en het ritme van jullie gezin. Alleen op die manier kunnen we tot het beste eindresultaat komen: voldoende rust voor kind én ouder.

Wat is jullie werkwijze?

De eerste stap van slaapcoaching, is de gezinssituatie in kaart brengen. Vervolgens wordt er een persoonlijk plan gemaakt en start de coaching. Tijdens de coaching worden diverse slaap methodes ingezet. Elke stap gaat in goed overleg zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

De meest voorkomende slaap methodes die wij inzetten bij de coaching: shush pat, pick up/put down, put down/put down, lady shuffle en de silent return. Al deze methodes worden ingezet in combinatie met een passend slaapschema voor overdag en ‘s avonds en een voedingsschema. Ook ontvang je tips & tricks over hoe je de slaapomgeving van je kleintje kunt optimaliseren en krijg je persoonlijk advies die jou als ouder kan helpen in jullie situatie.

Hoelang duurt het coachingstraject?

Ons coachingstraject heeft geen ‘houdbaarheidsdatum’. Hiermee bedoelen we dat je net zolang ondersteuning ontvangt tot jouw kleintje een goed ritme heeft opgebouwd. Soms duurt dit een paar weken, soms kan het maanden in beslag nemen. Hoe lang het ook duurt: de kosten van je pakket blijven hetzelfde.

Is er een wachtrij?

Nee, dankzij ons grote team hebben we momenteel geen wachtlijst. Na jouw aanvraag voor een slaapconsult, ontvang je binnen 24 uur bericht van ons. Je ontvangt dan een logboek met de vraag deze 2 dagen lang bij te houden. Dit logboek helpt ons jouw situatie in kaart te brengen. Nadat je het hebt teruggestuurd ontvang je binnen 48 uur een slaapplan en start de slaapcoaching. Heb je een voorkeur voor een slaapcoach? Dit kun je in het formulier aangeven!

Wordt slaapcoaching vergoed door mijn verzekering?

In de meeste gevallen wordt slaapcoaching helaas niet vergoed door de verzekering.

Gemeenten waarbij je mogelijk wel in aanmerking komt voor een vergoeding: Aalburg, Altena, Breda, Dongen, Drimmelen, Geertruidenberg, Gilze-Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Oosterhout, Tilburg, Waalwijk.

In welke regio werken jullie als slaapcoach?

In elke regio! Sterker nog: wij ondersteunen gezinnen over de hele wereld! Onze slaapcoaching en opvoedingsondersteuning kan gegeven worden in het Nederlands en in het Engels.

                 

Terug naar pakketten
Er gaat altijd een kennismaking vooraf!

Wat is jullie visie op slaapcoaching?

Eén van onze belangrijkste pijlers als het gaat om slaapcoaching bij baby’s: maatwerk. We werken niet met vaste methodes, wij werken vanuit de kern. Jullie kern. Geen baby is hetzelfde. Geen gezinssituatie is het hetzelfde en ook de karakters en opvoedingsvoorkeuren van ouders verschillen. Daarom is maatwerk leveren een absolute must. Zo kunnen wij onze slaapcoaching perfect aansluiten op jullie wensen én mogelijkheden.

Om het beste maatwerk te leveren analyseren we jullie gehele gezinssituatie. Hierbij besteden we ook aandacht aan de voeding, dagelijkse routines, ontwikkelingen van je baby en de eventuele slaapproblemen. Op deze manier kunnen we een passend advies opstellen en met de ouders samenwerken naar een optimaal slaappatroon.

Daarnaast werken we altijd met de gezondheid en welbevinden van je baby in het achterhoofd. Onze slaapcoaching voor baby’s is vredelievend en bestaat niet uit een tactiek waarbij je baby ‘maar even moet blijven huilen’. 

Lees verder


sleeping child

Slaapcoaching voor baby’s zonder huilen

Bij Numsy geloven we in slaapcoaching voor baby’s zonder huilen. Mocht je het dus helemaal niks vinden om je baby lang te laten huilen, dan sluit onze slaapcoaching prima aan bij jouw wensen.

Baby’s maar laten huilen tot ze slapen geeft je kleintje onnodig veel stress en stress is heel slecht voor een gezond slaappatroon. Wij pakken het op een meer vredelievende manier aan die toch zeer effectief is. Benieuwd naar onze werkwijzen? Vraag geheel vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek aan! 

Ervaringen met onze slaapcoaches

Mama van baby R.

Josanne heeft ons met name door de 3 maanden gesleept, waarin onze baby nog niet zelfstandig cyclussen kon koppelen. Het nieuwe ritme was prettig en hoewel we de sush pat vaak hebben vervloekt werkte het uiteindelijk wel. Het ochtenddutje blijft wel een lastige en de laatste tijd horen we onze baby ook wel eens snachts of ‘s ochtends vroeg jammeren, maar ze kan dan weer zelfstandig inslapen. Josanne heeft ons van de draagzak af geholpen en laten zien dat je dutjes ook op een andere manier kunt verlengen. Ze heeft ons altijd serieus genomen

Mama baby J.

“Ons zoontje werd in nacht bijna om het uur wakker, we wisten ons geen raad meer. Josanne heeft geholpen door een super duidelijk slaapplan te maken passend binnen zijn behoeften en ons dagelijks ritme. Boordevol tips en duidelijke info. En wat denk je? Onze zoon slaapt heerlijk door de hele nacht en wij zijn weer uitgeruste ouders! Ontzettend dankbaar voor de hulp die we gekregen hebben. Josanne is onze redder geweest en wij raden haar aan iedereen aan”

Twijfel je? Plan een gratis intake aan!

Tijdens het intake gesprek bekijken we wat wat voor jullie kunnen betekenen en of jullie daadwerkelijk coaching nodig hebben.

Let op: een intake is geen slaapconsult

Lees verder

Wat je van onze slaapconsults kunt verwachten✨

Lange termijn oplossingen

Wij delen onze kennis zodat jij niet alleen nu, maar ook in de toekomst grip krijgt op slaap.

Ontvang direct feedback

Je komt snel en gemakkelijk met ons in contact en we staan beschikbaar voor al jouw vragen. 

Succesgarantie

We werken niet met vaste coachingsweken. We blijven net zo lang ondersteuning bieden totdat het uiteindelijke doel is behaald.

Door Numsy slapen jouw kleintjes zonder moeite

Verbeter jullie welzijn

Met slaap en de juiste voeding wordt je kindje rustiger en fitter. Daar heeft het hele gezin profijt van. 

Ontvang gedetailleerde instructies bij jouw Numsy's

Slaapplan op maat

Met een overzichtelijk en duidelijk slaapplan weet jij altijd wat je moet doen. 

Leer bewezen theorieën, methode en technieken

Methode op maat

Iedere persoon is anders. Er is geen one-size fits all. We bekijken jouw persoonlijke situatie en stellen daar een geschikte methode voor.

Verminder stress met Numsy Slaapcoach

Verminder stress & angst

Met praktische en doelgerichte oplossingen helpen onze slaapcoaches jou af van je onnodige stress of angsten

Bespaar kostbare tijd

Stop met (s’nachts) het internet afstruinen op zoek naar antwoorden die elkaar tegenspreken. 

Numsy is er ook voor volwassenen

Bouw een sterk slaapritme

Bouw een sterk slaapritme voor jouw kindje (en jezelf). Voor nu- én in de toekomst.

Mama en baby op bed

Boek een afspraak bij onze slaapcoaches

Vind samen jullie weg naar dromenland en boek jouw consult met Lisanne, Melissa of Josanne. Onze gecertificeerde slaapcoaches zijn expert op het gebied van slapen (uiteraard), voeding en opvoeding van kinderen. Zij kunnen je dus helpen bij uiteenlopende problemen én kunnen jullie gezinssituatie als de beste analyseren om zo tot een passende oplossing te komen. 


Benieuwd wie jullie kan helpen?


Boek intake


Specialismen van onze slaapcoaches

Josanne 

Pedagoog & Slaapconsulent
 • Leeftijd specialisme: 0-5 jaar
 • Opvoedingsdeskundige
 • Gebruikt geen huilmethoden
 • Focus op behoefte
 • Gedrag-oorzaak oriënterend
 • Dagelijkse coaching totdat doel behaald is
 • Volledige vergoeding bij enkele gemeenten regio Noord-Brabant
Plan gesprek in
Je betaald niets, we houden altijd eerst een kennismaking
Melissa Slaapcoach Numsy
Melissa
Slaapconsulent, in opleiding tot orthopedagoog
 • Leeftijd specialisme: 0-5 jaar
 • Gebruikt geen huilmethoden
 • Gedrag-oorzaak georiënteerd
 • Dagelijkse coaching totdat doel behaald is
 • Aansluiten bij het perspectief van de ouder en behoeften van het kind
 • In opleiding tot Orthopedagoog
Plan gesprek in
Je betaald niets, we houden altijd eerst een kennismaking

Laten we ons even voorstellen!

Ontmoet Josanne

Josanne is onze baby mind reader! Ze staat klaar voor iedere ouder die zich geen raad meer weet en aan de bel wilt trekken! Josanne zorgt ervoor dat jullie weer de nachtrust krijgen die jullie verdienen door de omgeving aan te passen op de behoeften van elk kindje als individu. Daarnaast biedt ze concrete handvatten en dagelijkse coaching aan. Zo staan jullie er niet meer alleen voor.


Josanne is een gecertificeerde slaapcoach, pedagoog en founding mother van Villa Bimbi.
Melissa Slaapcoach Numsy

Ontmoet Melissa

Melissa is onze babytherapeut! Heb jij een kindje dat geen goed slaappatroon heeft? Melissa kan jullie helpen de oorzaak te vinden. Dit doet ze door te kijken naar de kern van het probleem en de behoeften van jullie kindje. Op deze manier kan ze het probleem in kaart brengen en zo tot een goede oplossing komen.

Melissa’s doel is jullie de juiste handvatten bieden, zodat jullie als gezin samen de weg kunnen vinden naar een optimaal slaappatroon. Zo kunnen jullie voorkomen dat Melissa’s hulp na een paar weken weer nodig is.

Melissa is een gecertificeerde slaapcoach en eigenaresse van The Grow Academy. Spoedig kan ze orthopedagoog ook aan haar lijstje toevoegen, wanneer ze klaar is met haar opleiding. 
num21005-dojo-mockup_a-1

Numsy Plus leden krijgen 10% korting

Wanneer je lid bent van Numsy+ dan profiteer je van verschillende bonussen zoals toegang tot al onze betaalde slaapgidsen, kortingen op slaapconsults en trajecten, korting op Numsy white noise apparaten en meer!


Nog geen lid van Numsy+? Bekijk de pagina via de knop hieronder.

Nog meer tevreden ouders

Mama van baby M.

"Melissa ingeschakeld toen ons zoontje net 4 maanden oud was omdat we totaal geen slaapoverzicht hadden. Ze heeft ons zo goed bijgestaan. De eerste week begon hij al met een bepaald ritme aanleren. Daarvoor wist ik bvb niet dat het belangrijk is dat de kleine een lange middagdut doet. We hebben onder andere geleerd rond vaste tijdstippen dutjes te doen en ook zonder al te veel hulp van mama (of papa) te gaan slapen. Al met al raad ik een traject zeer zeker aan omdat het zoveel rust brengt in je leven. Melissa was verder zeer behulpzaam en stond ons vaker dan de afgesproken keren te hulp. Ook gaf ze altijd super veel advies waar ik dan mee aan de slag kon. Ondertussen is mijn zoontje 6,5 maanden oud en kan ik zeggen dat de dutjes overdag nog steeds erg goed gaan. Verder begint hij rond 19:00u aan zijn nachtslaap dus hebben mama en papa de avonden voor onszelf. Dankjewel Melissa en wij hopen dat je nog vele andere gezinnen blij kunt maken"

Mama baby S.

"Het was heel fijn om tips te krijgen die echt hielpen. Ik voelde me ook gesteund vanuit onze manier van opvoeden en ze zocht duidelijk naar manieren om daar ook bij aan te sluiten. Daarbij gaf Melissa ook het gevoel dat we het goed doen, ik ervoer een prettige steun."


Veel gestelde vragen slaapcoaching

                   

Slaapcoaching

Waarom Slaapcoaching?

Veel gezinnen kampen met structurele slaapproblemen. Bijvoorbeeld onnodig veel gebroken nachten of baby’s die maar niet in een goed ritme komen. Een slaapcoach kan jou en je kind ondersteunen in het ontwikkelen van een goed slaappatroon. Als slaapcoach kijken wij verder dan alleen het slaapritme van je kind. Wij verdiepen ons ook in de dagelijkse routine, de voeding, bedtijd en het ritme van jullie gezin. Alleen op die manier kunnen we tot het beste eindresultaat komen: voldoende rust voor kind én ouder.

Wat is jullie werkwijze?

De eerste stap van slaapcoaching, is de gezinssituatie in kaart brengen. Vervolgens wordt er een persoonlijk plan gemaakt en start de coaching. Tijdens de coaching worden diverse slaap methodes ingezet. Elke stap gaat in goed overleg zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

De meest voorkomende slaap methodes die wij inzetten bij de coaching: shush pat, pick up/put down, put down/put down, lady shuffle en de silent return. Al deze methodes worden ingezet in combinatie met een passend slaapschema voor overdag en ‘s avonds en een voedingsschema. Ook ontvang je tips & tricks over hoe je de slaapomgeving van je kleintje kunt optimaliseren en krijg je persoonlijk advies die jou als ouder kan helpen in jullie situatie.

Hoelang duurt het coachingstraject?

Ons coachingstraject heeft geen ‘houdbaarheidsdatum’. Hiermee bedoelen we dat je net zolang ondersteuning ontvangt tot jouw kleintje een goed ritme heeft opgebouwd. Soms duurt dit een paar weken, soms kan het maanden in beslag nemen. Hoe lang het ook duurt: de kosten van je pakket blijven hetzelfde.

Is er een wachtrij?

Nee, dankzij ons grote team hebben we momenteel geen wachtlijst. Na jouw aanvraag voor een slaapconsult, ontvang je binnen 24 uur bericht van ons. Je ontvangt dan een logboek met de vraag deze 2 dagen lang bij te houden. Dit logboek helpt ons jouw situatie in kaart te brengen. Nadat je het hebt teruggestuurd ontvang je binnen 48 uur een slaapplan en start de slaapcoaching. Heb je een voorkeur voor een slaapcoach? Dit kun je in het formulier aangeven!

Wordt slaapcoaching vergoed door mijn verzekering?

In de meeste gevallen wordt slaapcoaching helaas niet vergoed door de verzekering.

Gemeenten waarbij je mogelijk wel in aanmerking komt voor een vergoeding: Aalburg, Altena, Breda, Dongen, Drimmelen, Geertruidenberg, Gilze-Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Oosterhout, Tilburg, Waalwijk.

In welke regio werken jullie als slaapcoach?

In elke regio! Sterker nog: wij ondersteunen gezinnen over de hele wereld! Onze slaapcoaching en opvoedingsondersteuning kan gegeven worden in het Nederlands en in het Engels.

                 

Terug naar pakketten
Er gaat altijd een kennismaking vooraf!