arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis Slaapgids voor startende dromer(tjes)!

Deze gratis slaapgids is ontwikkeld voor (aanstaande of kersverse) ouders van een (pasgeboren) baby die zich graag alvast inlezen. In deze gids zullen we je de basis van een goede slaap geven, hoe white noise kan helpen en jij als ouder weet wat je te wachten staat. 

 • Direct GRATIS te downloaden!
 • Start voor een goede basis van slaap
 • Uitleg over doorslapen, slaapcyclussen, wakkertijden en dutjes
 • Voordelen white noise (witte ruis) + Stappenplan!
 • Slaapschema Voorbeeld 
50%
Gratis Downloaden

Al 2 jaar

dé plek voor een betere slaap in Nederland en België!


12.000+

lekker slapende dromers die uitgerust wakker worden iedere dag!


17.000+

downloads van onze gratis slaapgidsen!


''  Wat een uitgebreide slaapgids! Voor alle fases is er een schema. Ondanks dat mijn dochtertje 9 maanden is heb ik er heel veel uit kunnen halen. Had ik het maar eerder geweten!  ''

Kim

De geheime blauwdruk naar betere slaap

We snappen je.. Door de wolken zie je de dromen niet meer. Het internet staat vol met tips, advies en producten. Maar niets lijkt te werken.. Waarom dit wel?


Het geheim naar dromenland zit in de basis!
In deze slaapgids nemen we je hand in hand mee langs verschillende onderdelen die belangrijk zijn voor het creëren van een goede basis.
In de eerste hoofdstukken leggen we de verschillende onderdelen van slaap uit. We leren je hoe een slaapcyclus werkt, wakkertijden zijn en de hoeveelheid slaap die je baby nodig heeft per fase.

  Download nu


  Klaar voor meer slaap?

  Download gratis deze slaapgids. Leg een betere basis voor de slaap van je kleiner dromer. Leer over de verschillende slaapritmes, hoe je leert doorslapen en kom achter de voordelen van white noise! Dankzij een voorbeeld slaapschema kan er bijna niets meer fout gaan!

  50%
  Naam
  Emailadres
  Download Nu
  We use cookies