arrow_drop_up arrow_drop_down

De werking van white noise

Ontdek jouw nieuwe ritme

De werking van white noise

Ontdek jouw nieuwe ritme

Wat is white noise?

Valt het jou ook wel eens op dat je kindje plotseling in slaap valt tijdens het stofzuigen van de kamer, het föhnen van je haar of een ritje in de auto? Veel ouders denken hier niets bij of zien dit als toeval, maar niets is minder waar. Voor veel kinderen is deze constante ruis heel kalmerend en het doet baby’s denken aan het suizend geluid van bloed dat door de baarmoeder stroomt. Deze constante ruis noemen we witte ruis, ook wel white noise.

White noise is een andere methode dan de meeste slaap remedies, deze maakt namelijk geen gebruik van medicatie maar berust op het principe van geluidsmaskering. Het maskeren van geluiden komt voort uit de wetenschap en is sinds de jaren 60 al een bewezen methode voor het verbeteren van slaap onder baby's, kinderen en volwassenen!


De werking van white noise is uniek waardoor dit zowel op korte als lange termijn positief effect heeft.

Wat is white noise?

Valt het jou ook wel eens op dat je kindje plotseling in slaap valt tijdens het stofzuigen van de kamer, het föhnen van je haar of een ritje in de auto? Veel ouders denken hier niets bij of zien dit als toeval, maar niets is minder waar. Voor veel kinderen is deze constante ruis heel kalmerend en het doet baby’s denken aan het suizend geluid van bloed dat door de baarmoeder stroomt. Deze constante ruis noemen we witte ruis, ook wel white noise.

White noise is een andere methode dan de meeste slaap remedies, deze maakt namelijk geen gebruik van medicatie maar berust op het principe van geluidsmaskering. Het maskeren van geluiden komt voort uit de wetenschap en is sinds de jaren 60 al een bewezen methode voor het verbeteren van slaap onder baby's, kinderen en volwassenen!


De werking van white noise is uniek waardoor dit zowel op korte als lange termijn positief effect heeft.


Hoe werkt white noise nu precies?

Wist jij dat je nog steeds een oeroud instinct in je hebt?

Onze voorouders moesten s’nachts goed kunnen horen om te overleven. Door een goed gehoor in de nacht konden we ook in onze slaap alert blijven voor gevaar. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer bang te zijn om opgegeten te worden door een roofdier als je gaat slapen. Helaas hebben we wel nog allemaal last van dit instinct. 


Hoe vaak ben jij wel niet wakker geworden door een snurkende partner of de verkeersgeluiden van buiten?


Door middel van white noise biedt Numsy jou de unieke kans om van je slaapproblemen af te komen. Witte ruis is geluid dat op een “volle frequentie" wordt afgespeeld. Dat wil zeggen; het omvatten alle verschillende frequenties. Dit zorgt ervoor dat je hersenen niet meer wakker schrikken van plotselinge geluiden, ze vangen deze namelijk al op door de witte ruis die op de achtergrond van jouw slaapkamer speelt.


Is dit dan niet vervelend? Nee, het constante monotone geruis van witte ruis valt je namelijk niet écht op. Je zult misschien even moeten wennen, maar je zult zien dat je al snel goede resultaten boekt.


Doordat witte ruis prikkels van buitenaf filtert zul jij, of je kindje beter leren doorslapen. Dat komt omdat witte ruis de koppeling tussen de verschillende slaapfases verbetert.  Deze slaapfases doorgaat ieder mens, jong en oud in zijn slaap. Veel pasgeborene hebben nog moeite met het aan elkaar koppelen van de verschillende slaapfases. Door witte ruis te gebruiken leert je kleine of jij zelf dit met kleine stapjes beter te doen.


Het gebruik van witte ruis is gemakkelijk op, en af te bouwen. Hierdoor geniet je net als vele andere eindelijk van blijvende oplossing voor je slaapproblemen of die van je kindje. Bij de aankoop van een van de white noise producten van Numsy ontvang je altijd uitgebreide uitleg en tips zodat jij gegarandeerd ons volgende succesverhaal wordt!Belangrijkste kenmerken

Hersenen zijn s'nachts een stuk alerter voor geluiden van buiten af.
Plotselinge verandering van geluid is hetgeen waar je door wakker wordt.
Witte ruis filtert prikkels van buitenaf
Witte ruis verbetert de koppeling tussen verschillende slaapfasen.
Witte ruis is op- en af te bouwen waarna je zelf gemakkelijk leert om zelf beter te slapen.

Train ritme

Zet jouw slaapmachine in als slaaptrainer door gebruik te maken van de handige timer! Door het gebruik van white noise langzaam af te bouwen, leer je jouw kindje geleidelijk zonder witte ruis te slapen. Zo biedt Numsy jou een duurzame oplossing.

Natuurlijke oplossing

Vergeet medicijnen. Deze werken vaak maar tijdelijk en kunnen bijwerkingen met zich meebrengen. Witte ruis is een natuurlijke oplossing die blijft werken! Het gebruik van witte ruis is gemakkelijk af te bouwen in tegenstelling tot verslavende medicijnen die hun werking verliezen.

Geschikt voor alle leeftijden

Witte ruis is een oplossing voor dromers van alle leeftijden en is voor van alles inzetbaar. Lees hier onze beste tips, tricks en ervaringen van slaapcoaches en tevreden klanten.

Wetenschappelijk bewezen

De positieve impact van witte ruis op zowel slaapritme als concentratie is al in meerdere onderzoeken aangetoond. Ook beginnen steeds meer slaapcoaches en huisartsen het gebruik van witte ruis aan te raden.


Wat zeggen onze gebruikers?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Probeer het zelf!

Ben niet zoals mij sceptisch over de werking! Ik heb te lang gewacht om het uit te proberen. Had ik maar eerder gebruik gemaakt van de 30 nachten uit proberen regel.

Myrthe, 28
Witte ruis heeft ons geholpen

Geweldig hoe dit soort geluid een slaap kan verbeteren. Na weken zoeken hebben dus eindelijk iets gevonden en gebruiken het nu dagelijks want inslapen was echt terror hier, vreselijk!! Nu gaat het echt stukken beter en is het begin van onze slaaproutine.

Sarah, 31
Rust voor ons allemaal!
Wij kochten deze white noise machine voor ons dochtertje. Zij is 2 maand en het helpt haar echt rustig te worden als we gaan slapen. Ook wanneer ze overdag een moeilijk momentje heeft door een groeispurtje, dan kan dit haar wat rust brengen.
Ook wij vallen er sneller door in slaap.


Nadat ik besteld had, kreeg ik meteen de mogelijkheid van Numsy om een gratis slaapgids te downloaden.
Kathy, 30

Witte ruis voor kinderen

Een goede nachtrust is erg belangrijk voor de ontwikkeling van je kinderen, maar soms lijkt het maar niet te lukken om ze in slaap te krijgen. Wist je dat baby’s s’nachts vaak huilen omdat ze de hartslag van hun moeder missen? Numsy helpt jou om je kinderen te kalmeren en rustig in slaap te laten vallen. Een aantal van onze slaapmachines bevatten geluiden die speciaal ontwikkeld zijn om jouw kleine in slaap te sussen. Zo neemt Numsy de nachtelijke zorgen over jouw baby graag uit handen. 


Wil je meer weten over hoe witte ruis kan helpen bij kinderen?

1/3 van de wereld

Ervaart meerdaags in de week slaapproblemen

500.000 +

Baby`s en kinderen met dagelijkse slaapproblemen

#1

Bewezen alternatief voor medicatie volgens slaapcoaches en experts


Witte ruis voor volwassenen

In Nederland kampt zo’n 20% van de volwassen van tijd tot tijd met slaapproblemen. Deze slaapproblemen kunnen voorkomen bijvoorbeeld stress of rusteloosheid. Door deze rusteloosheid kan het zijn dat je nóg alerter wordt op prikkels zoals een snurkende partner of het geluid van passerend verkeer op straat. White noise helpt jou door deze geluiden te blokkeren en te verzekeren dat jouw hersenen zich kunnen ontspannen. Hierdoor zul je een betere nachtrust ervaren waardoor je je s ochtends weer fit en klaar voor de nieuwe dag zult voelen.


Heb jij of ken je iemand met slaapproblemen en heb je al van alles geprobeerd? Wil je meer weten over hoe witte ruis jou als volwassenen kan helpen?

Benieuwd naar onze producten?

Al onze producten zijn met zorg geselecteerd en zijn afgestemd voor het juiste gebruik voor de moeilijke slaper. 
Wij gebruiken koekjes!