Ontdek 't geheim van white noise voor je baby

help je baby aan een beter slaap ritme

Verlatingsangst bij je baby

Jouw kindje is niet de enige...

Voldoende slaap krijgen is niet voor elk kindje vanzelfsprekend. Veel ouders worstelen hiermee. We horen het vaker... Gelukkig hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn!


We kunnen ons voorstellen dat je inmiddels met de handen in je haren zit...

Je kindje die s'nachts vaak wakker wordt of niet door slaapt. En overdag kun je je kleintje ook nergens naartoe nemen zonder dat de kleine luidspreker weer aan gaat omdat die overprikkeld en oververmoeid is.

Je hebt vast al van alles geprobeerd, gelezen en gekeken maar tot nu nog weinig resultaat...

En ja, jij als ouder komt ook totaal niet aan je rust of vrijheid toe. 

En toch wil je graag dat jouw kindje zo slaapt...

Al jaren is het een “hot topic” voor ouders: Hoe zorg je er nou voor dat je baby genoeg slaap krijgt? Steeds meer dromers vinden nu eindelijk hun antwoord: white noise.


Als het goed is heb je al het een en ander over witte ruis gehoord of gelezen. Ben je nog niet bekend met white noise? Lees hier eerst over de werking.


Maar zo wel, dan weet je ook welke voordelen het jullie kan meebrengen! Met Numsy laat jij jouw kleine op een natuurlijke manier beter slapen, met én (uiteindelijk) zonder white noise.


Keer op keer vragen ouders zich af hoe andermans kindjes zo goed (door)slapen met white noise en of het wel echt werkt...


Wij laten graag onze experts aan het woord ;)

27.000+

kinderen geholpen aan een beter slaap ritme

70+

specialisten die onze Numsy's aan ouders bevelen

11

Kinderdag verblijven die Numsy's gebruiken

Slaapexpert en pedagoog Josanne aan het woord: white noise doet wonderen

In deze video legt kinderslaapconsulent en pedagoog Josanne Verhoof je precies uit hoe white noise werkt!


Na het bekijken van deze video snap je hoe het komt dat zoveel dromers voor Numsy kiezen en waarom white noise nou zo'n effectieve én duurzame oplossing is voor jou en/of je kleintje!

Slaapexpert en pedagoog Josanne aan het woord: white noise doet wonderen

In deze video legt kinderslaapconsulent en pedagoog Josanne Verhoof je precies uit hoe white noise werkt!


Na het bekijken van deze video snap je hoe het komt dat zoveel dromers voor Numsy kiezen en waarom white noise nou zo'n effectieve én duurzame oplossing is voor jou en/of je kleintje!

Voordelen voor jouw kleintje

Numsy ontneemt stress en zonder prikkels

Je kindje slaapt beter door

Witte ruis koppelt de slaapfasen waardoor je kindje zelfstandig leert doorslapen én langer slaapt. 
Numsy kan helpen om je gemoedstoestand te verbeteren

Je kindje is niet overdag niet meer oververmoeid

Doordat je baby en fijne nacht heeft gehad en in het ritme blijft is die overdag minder geprikkeld. Bovendien kun je de Numsy altijd mee onderweg nemen in de wieg, buggy of op visite!

Witte ruis geeft een geborgen en vertrouwd gevoel

Dit vertrouwde gevoel komt uit de tijd van de baarmoeder. Breng je kindje in een fijne omgeving waarna die prachtig wegdompelt. 

Meer structuur in slaap

Door Numsy als slaap ritueel in te zetten leert je kindje het aanhouden van een ritme op vaste bedtijden en zal je kleine  daarmee op de geschikte momenten momenten in slaap zal vallen.

Meer slaap experts aan het woord

Melissa Slaapcoach Numsy
Om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de behoefte van kindjes is het belangrijk dat we zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving. Witte ruis helpt hierbij omdat het ervoor zorgt dat de slaapomgeving hetzelfde is bij zowel het in slaap vallen als bij het wakker worden. Dit is de reden dat witte ruis kleintjes helpt bij het doorslapen! Om deze reden adviseer ik witte ruis altijd bij ouders!
Melissa van Wengerden, kinderslaap coach bij the Grow Up Academy
Ik raad vrijwel alle ouders een Numsy aan. Het is een effectieve slaaphulp waarmee je gemakkelijk het slaapritme van je kindje kan versterken. Bovendien is het ook makkelijk af te bouwen. Wij gebruiken nu sinds kort naast de Calm ook de Move vanwege de vele geluiden. Ideaal wanneer je meerdere kindjes hebt die elk wat anders willen! 
Lisanne Slagter, kinderslaap coach bij het Slaapatelier
Baby in wandelwagen met numsy white noise machine

Wil je je kindje dit ook laten ervaren?

We kunnen nog wel even doorgaan wat voor voordelen Numsy jullie kan opleveren.. Maar het makkelijkste is om het zelf eens te testen.


Naast een breed aanbod aan geluidsmachines geven we je ook alle benodigde informatie om aan de slag te gaan. Zo wordt jouw Numsy avontuur een droom die uitkomt!


Sluit je ook aan bij de tienduizenden ouders die Numsy gebruiken!

Kies jullie Numsy uit 
of moeten we nog even doorgaan?

Voorkom dat je kindje

numsy-bouwsteen-slaap

Een landurig slaaptekort aanhoudt

Wist je dat slaap een van de belangrijkste bouwstenen is voor een gezonde groei van je kindje? Je baby heeft het niet alleen nodig voor zijn fysieke groei, maar de ontwikkelingen van zijn of haar hersenen blijven achter bij een langdurig slaaptekort!
Witte ruis van Numsy helpt je te stoppen met piekeren

Dagelijks oververmoeid en overprikkeld raakt

Een slechte nachtrust bepaald de rest van de dag. Voorkom dat je kindje overdag te moe en overprikkeld is door je kindje de rust te bieden die het nodig heeft. 

Een slecht slaapstructuur opbouwt

Een slechte slaapstructuur op jonge leeftijd uit zich later in ongeduldig gedrag en slechte focus. Door Numsy als simpele slaaphulp ritueel in te zetten voorkom je later onnodige probleempjes.
De speakers in Numsy apparaten zijn gericht uitgekozen om zo het beste geluid te krijgen

Steeds maar wakker wordt en blijft huilen

Numsy's white noise blokkeert plotselinge geluiden die van buitenaf komen. Deze geluiden zorgen er vaak voor dat je kindje midden in de nacht wakker wordt. Door deze vervelende verstoringen te filteren leert je kleine steeds beter doorslapen!


71.000+

kostbare gewonnen slaap uren


97%

ervaart al binnen een paar dagen positief resultaat

Witte ruis voor baby's en kinderen (FAQ)

Is Witte ruis schadelijk voor mij of mijn kindje?

Nee, witte ruis is op zichzelf in geen enkel geval schadelijk voor de gezondheid van jou of je kleine. Het is een natuurlijke oplossing, die niet zorgt voor bijwerkingen of iets dergelijks. We raden je wel aan om goed te kijken naar de aangeraden geluidsinstellingen en deze ook daadwerkelijk aan te houden!

Werkt white noise ook voor oudere kinderen en/of volwassenen?

Ja zeker! Ook oudere kinderen en volwassenen vinden makkelijker hun weg naar dromenland als ze meedeinen op de rustgevende ruis van white noise. Behalve white noise bevatten de apparaten van Numsy ook andere rustgevende geluiden zoals regen, waterval, wind medicatie, oceaan, vogels, haardvuur, trein en nog veel meer. Zo kun je altijd wel een geluid vinden waarbij je ontspannen in slaap kunt vallen. Snurkt je partner? White noise maskeert omgevingsgeluiden zodat je er veel minder last van hebt!

Is white noise effectief?

Mocht je twijfelen of white noise echt werkt, dan is er maar één antwoord: JA!
Het is wetenschappelijk bewezen dat white noise helpt om beter in slaap te vallen. Dat komt omdat de ruis rustgevend
is waardoor de hersenen en het lichaam lekker kunnen ontspannen. En terwijl de hersenen de kalmerende en positieve geluiden opnemen, kunnen andere omgevingsgeluiden moeilijker binnendringen. Zo kan je kleintje lekker blijven dromen, ook wanneer je per ongeluk veel lawaai maakt.

Hoelang kan de Numsy aan?

Elke Numsy heeft zo zijn eigen batterij en afspeel timers. Alle Numsy's hebben een continue timer stand waarmee je baby gemakkelijk kan doorslapen zonder enige onderbrekingen.

In de shop zie je per Numsy aangegeven hoelang deze meegaat en de andere specificaties.

Wat maakt jullie Numsy zo goedf?

De non-looping geluiden. De non-looping geluiden zorgen ervoor dat je hersenen nooit wennen aan één soort geluid waardoor het een effectieve oplossing blijft.

Daarnaast verbeteren wij continu de interne structuur en de chips van alle Numsy's. Hierdoor krijg je altijd het meest zuivere geluid en een sterke batterij die lang meegaat.

Onze experts nemen alle feedback van onze dromers mee en verwerken dit vervolgens in de producten. Door deze feedback krijg jij als ouder dé meest complete Numsy.

Raakt mijn kindje niet te afhankelijk van white noise?

Het doel is om je kindje uiteindelijk zelfstandig te leren slapen. Je kindje zal op den duur zeker gewend raken aan het slapen van white noise. Dit is echter geen probleem. Met ons handige stappenplan leer je hoe je rustig het gebruik van white noise afbouwt. Op deze manier hoef je niet bang te zijn dat dadelijk aan white noise vastzit. Het is juist onze bedoeling dat je ook zonder leert slapen!

Wat als jullie Numsy niet werkt bij mijn kleintje?

We kunnen het haast niet voorstellen maar, mochten jullie onverhoopt niet tevreden zijn, of, de Numsy heeft geen effect, dan kunnen jullie binnen 30 dagen het product retourneren!

Onze dromers vertellen je graag meer

Linda P.
"Onze dochter van vier maanden is een lichte slaper en met een peuter van 2,5 is het soms lastig om haar in slaap te krijgen en te houden. Met de Numsy gaat dit perfect!"
Verbeter je slaap
Babette D.
"Een kleine van 4 is al snel vermoeid wanneer die te weinig slaap krijgt. En in slaap komen is echt een probleem. Meteen een gehaald met veel opties en het is een groot succes! M'n zoontje slaapt op tijd en wordt uitgerust wakker. Scheelt enorm veel moeite de volgende dag." 
Ilona W.
"Sinds 2 weken in gebruik. Zoals beschreven moeten sommige er even aanwennen. Dit is nu gedaan en slaap stukken sneller en langer."

Kies jullie Numsy en ervaar het zelf