Meestgestelde vragen (FAQ)

                   

Wat zijn de betalingsmogelijkheden bij Numsy?

In de Droomshop kun je betalen via:
o Ideal, creditcard of PayPal.
o Klarna afterpay
o Bancontact

Om oplichting tegen te gaan kun je bij onze producten nooit contant afrekenen. Je hebt in dit geval ook geen recht op retournering. Beschik je niet over internetbankieren of een creditcard? Neem dan contact op met info@numsy.nl.

Hoe werkt de betaling bij Numsy?

Onze Droomshop maakt gebruik van Mollie Payments. Zij zullen je door de verschillende stappen van het aankoopproces heen leiden.

Hoe zijn de online betalingen beveiligd?

De betalingen via onze webshop zijn SSL beveiligd. Met SSL wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden. Op deze manier kunnen je gegevens niet onderschept worden.

Mijn vraag staat er niet bij!

Je kunt het snelste contact met ons opnemen via info@numsy.nl. Hier reageren we binnen 24u op jouw vraag.

                

           

Terugbetaling na retourneren

De uiterlijke terugbetaaltermijn bestaat uit 2 onderdelen: verwerken van je retour + uitbetalen van je geld. Het verwerken van je retour duurt maximaal 5 werkdagen, de uitbetaling verschilt per betaalmethode en is ook maximaal 5 werkdagen. In sommige gevallen kan het iets langer duren.

Als je binnen 10 werkdagen nog niets hebt, kun je het beste contact opnemen via de mail(info@numsy.nl) onder vermelding van je bestelnummer.

Geld van je retour nog niet ontvangen?

Als je binnen 10 werkdagen nog niets hebt, kun je het beste contact opnemen via de mail(info@numsy.nl) onder vermelding van je bestelnummer.

Krijg je een betalingsherinnering?

Het kan zijn dat je verwerking en de herinnering elkaar gekruist hebben. Je hoeft niet meer te betalen.

Wil je het toch zeker weten raden we je aan om contact op te nemen via de mail: info@numsy.nl

Mislukte bestellingen

Krijg je een melding dat de bestelling of betaling is mislukt, maar is er wel geld afgeschreven? Dan betalen we je terug. Hoe snel je het geld ontvangt, hangt af van de reden en van je betaalmethode.

Als je binnen 10 werkdagen nog niets hebt, kun je het beste contact opnemen via de mail(info@numsy.nl) onder vermelding van je bestelnummer.

             

                   

Betalingsherinneringen & Incasso

Incasso stopzetten

Heb je een abonnement bij Numsy of The Sleep Dojo en wil je deze stopzetten? Dan kan je dat eenvoudig doen door een mailtje te sturen naar info@numsy.nl met het emailadres waar het abonnement op staat.

Incasso niet betaald.

Als we je betaling na 3 betalingsherinneringen nog niet ontvangen hebben, dragen we de invordering over aan het incassobureau Accountor. We hebben dan geen zicht meer op je betaling. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met het incassobureau.

Neem contact op met Accountor
030 2543777
incasso@accountor.nl

Betalingsherinneringen

Als we nog geen (complete) betaling hebben ontvangen, herinneren we je hier 3 keer aan. De 2e en 3e herinnering kosten € 3,50. Daarna dragen we je over aan het incassobureau.

Ondertussen al geretourneerd?

Het kan dat de betalingsherinnering en de verwerking van je retourzending elkaar hebben gekruist. Zodra je een bevestiging van je retourzending hebt ontvangen, vervalt de betalingsverplichting.

In het geval van dat een betalingsherinnering open staat raden we je aan om dit aan te geven bij onze klantenservice. Door vertragingen en drukte kan de retourverwerking te laat zijn. Vermeldt ook meteen even je bestelnummer in de mail naar info@numsy.nl

Ondertussen al betaald?

Het kan dat de betalingsherinnering en je betaling elkaar hebben gekruist. Het duurt maximaal 5 werkdagen voor de betaling is verwerkt. Je hoeft de herinnering dan niet te betalen.

Bestelling niet ontvangen?

Check dan of het afleveradres klopt, dat het pakket niet bij je buren of afhaalpunt ligt. Echt niet ontvangen? Neem dan contact op.

Kun je niet betalen? Wil je uitstel van betaling?

We kunnen je daar helaas niet mee helpen, maar er zijn wel professionele hulpverleners die je kunnen helpen om weer financieel fit te worden.

                

           

Verzend- en servicekosten.
Standaard verzending (binnen NL en BE)

Alle bestellingen bij Numsy binnen Nederland & België hebben geen verzendkosten.

Bezorgen op een postbusadres

Dit is mogelijk! Twijfel je nog steeds? Neem dan contact op.

Extra bezorgopties

Helaas hebben we momenteel geen extra bezorgopties. Houdt je email goed in de gaten voor de track & trace code.

Ben je niet thuis op de aangegeven dag of tijdstip? Bekijk de track & trace om te kijken wat er met je pakket gedaan wordt.

Een artikel retour sturen?

Dat kan binnen 30 dagen na ontvangst. Retourneren kan kosteloos via de volgende link: https://goparcel.nl/return/company/dc31782b-c71a-4826-9b52-95a593d86723 Of scroll naar beneden en klik op het kopje ''Retourneren''

             

                   

Retourvoorwaarden
Wat wel en niet retour mag, retourtermijn en kosten

Bij Numsy heb je een herroepingstermijn van 30 dagen (de termijn waarin je je artikel als retour mag aanmelden in je account). Die termijn gaat in op de dag dat jij de dienst afsluit of het artikel ontvangt. Zodra je je retour hebt aangemeld, heb je 14 dagen om het pakket in te leveren.

In originele doos.

Wat je mag retourneren

Binnen de retourtermijn mag je je bestelde artikel redelijkerwijs uitproberen om te weten of het naar behoren werkt en of je er blij mee bent. Net zoals dat je kleding en schoenen past in een winkel, mag je een artikel dat je via een website bestelt, testen om te kijken of het bevalt en of het voldoet aan je eisen. Echter is retourneren op eigen kosten en dient in de originele verpakking en zonder schade te worden geleverd.

Verkeerd artikel ontvangen?

Stuur het artikel dat je niet wilt hebben terug, en bestel alvast een nieuwe. Binnen 3-5 werkdagen na ontvangst heb je je geld terug.

Na 10 werkdagen je geld nog niet terug? Stuur dan even een mailtje.

Dit kun je niet retourneren

Cadeaubonnen en -kaarten
Artikelen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet retour mogen (waarvan de verzegeling is verbroken)
Digitale artikelen (ebooks, luisterboeken en games)

Beschadigd of defect artikel ontvangen?

Meld je artikel binnen de retourtermijn retour via onze partner GoParcel en geef via onze klantenservice de retourreden aan ons door.

                

           

Garantie & Reparatie

In het kort

Als je een artikel via Numsy koopt, mag je ervan uitgaan dat het in goede staat is en blijft werken zoals verwacht bij normaal gebruik. Het kan echter altijd gebeuren dat je onverhoopt niet tevreden bent en je artikel retour wilt sturen of moet aanmelden ter reparatie. Hier zijn bepaalde regels aan verbonden. Om niet voor verrassingen te komen staan, raden wij je aan deze informatiepagina door te lezen.

Fabrieksgarantie

Bij Numsy heb je naast 30 nachten uitproberen ook recht op 1 jaar fabrieksgarantie. Product specialisten van Numsy beoordelen de situatie om te kijken of het gaat om een fabrieksfout of gaat om gebruikersschade.

Garantiebewijs

Het garantiebewijs van je artikel is vaak de desbetreffende factuur of het aankoopbewijs. Deze vind je in de mail.

Een defect artikel?
(Binnen de retourtermijn)

Om zo snel mogelijk weer een goedwerkend artikel in huis te hebben kun je het beste retourneren en een nieuwe bestellen. Meld het artikel als retour aan via GoParcel en verstuur het binnen 5 werkdagen op. Zodra de retour is ontvangen zal je binnen 5 dagen je aankoopbedrag ontvangen.

Door vertragingen kan je na 10 werkdagen het beste even contact opnemen omtrent je retour.

Buiten de retourtermijn

Neem contact met ons op via de mail.

Reparatie

Gaat een product gedurende de garantieperiode kapot, dan heb je recht op gratis reparatie of vervanging, tenzij je het product niet normaal hebt gebruikt. Komt de reparatie door bijvoorbeeld gebruikersschade? Dan is de reparatie voor je eigen rekening.

We repareren je artikel pas nadat jij daarvoor toestemming hebt gegeven, zodat je geen onverwachte kosten hebt. Voordat de reparatie wordt uitgevoerd, krijg je eerst een inschatting van de kosten.

             

Numsy White Noise Machines 🎶

Welke geluiden heeft de Numsy Original 3.0?

De Numsy Original 3.0 beschikt over 21 natuurlijke geluiden waaronder 5 white noise, hartslag en verschillende pink noise geluiden zoals oceaan, regen, vogels, wind, baarmoeder en meer.

Kan de Numsy Original 3.0 ook continue afspelen?

Ja! De Numsy Original 3.0 heeft 4 timers: 14 uur continue afspelen (standaard instelling), 15 min, 30 min, 60 min afspelen. Hierbij hebben we de continue afspeelduur verhoogd met 2 uur ten opzichte van zijn voorganger!

Is de Numsy Original 3.0 draadloos te gebruiken?

Jazeker! Na verbetering van de voorganger heeft de Original 3.0 een ingebouwde batterij die nu tot 50 uur meegaat! Veel ouders hangen de Original 3.0 aan de buggy, nemen die mee aan de arm of in de auto!

Voor wie is de Numsy Original 3.0 geschikt?

De Numsy Original 3.0 is geschikt voor elke newborn en baby die moeite heeft met slapen en/of kalm te worden. De best-seller is tevens ook het perfecte instapmodel voor jouw kleintje!

Waarom zijn jullie overgestapt naar een amber kleur lampje?

Ondanks dat het blauw ademend licht in de Original niet schadelijk is (is geen echt blauw licht), is het nog wel mogelijk om een nóg beter effect te bereiken door met rustgevend amber kleur licht te werken. Dit is beter voor de ogen waardoor je baby nog beter in slaap valt.

Wat krijg ik bij de Numsy Original 3.0?

Naast jouw eigen Numsy Original 3.0 krijg jij van ons een USB-kabeltje, duidelijke handleiding in het Nederlands, klein cadeautje en natuurlijk ons e-book met alle tips & informatie over witte ruis!

Welke geluiden heeft de Numsy Calm?

De Numsy Calm beschikt over maar liefst 29 natuurlijke geluiden met white noise, pink noise en brown noise: donder, oceaan en golven, baarmoeder, regen en druppels, trein en vuur en meer!

Voor wie is de Numsy Calm geschikt?

De Numsy Calm is geschikt voor alle leeftijden! Vooral de kinderen vinden het ademend licht een geweldige uitvinding waardoor ze rustig worden. Door de ruime keus aan geluiden zit er altijd iets bij voor jou of je kindje!

Wat krijg ik allemaal bij de Numsy Calm?

Naast jouw eigen Numsy Calm krijg jij van ons een USB-kabeltje, duidelijke handleiding in het Nederlands en natuurlijk ons e-book met alle tips & informatie over witte ruis!

Kan de Numsy Calm continue afspelen?

De Calm heeft 4 verschillende timers: 10uur continue afspelen (standaard instelling), 30, 60 of 90 min uur spelen.

Is de Numsy Calm ook draadloos te gebruiken?

Jazeker! De Calm heeft naast het ademend licht een oplaadbare batterij waarmee je 10 uur vooruit kan! Ouders hangen deze vaak aan de wieg, buggy of in de auto!

Hoe hard kan de Numsy Calm?

80 Decibel.

Welke geluiden heeft de Numsy Touch?

De Numsy touch beschikt over maar liefst 31 geluiden waarvan 25 natuurlijke geluiden met white, pink en brown noise, 3 yoga geluiden en 3 alpha music geluiden. De yoga en alpha geluiden werken extra ontspannend en worden door volwassenen als hun eigen favorieten ervaren!

Voor wie is de Numsy Touch geschikt?

De Numsy Touch is geschikt voor alle leeftijden! Veel ouders en andere volwassenen die moeite hebben met focussen tijdens het (thuis)werken kiezen vaak voor de Touch als extra ondersteuning. Door de ruime keus aan geluiden zit er altijd iets bij voor jou of je kindje!

Kan de Numsy Touch continue afspelen?

Ja! De Numsy Touch heeft zelfs 6 timers: 30/60/90/120/180 minuten en 14 uur continue afspelen (standaard instelling).

Wat krijg ik allemaal bij de Numsy Touch?

Naast jouw eigen Numsy Touch krijg jij van ons een USB-kabeltje, ophangkoordje (zit al aan de machine), duidelijke handleiding in het Nederlands en natuurlijk ons e-book met alle tips & informatie over witte ruis!

Is de Numsy Touch ook draadloos te gebruiken?

Jazeker! Dit krachtig model heeft naast de sterke speaker een oplaadbare batterij waarmee je 14-20 uur mee vooruit kan, afhankelijk hoe intensief die gebruikt wordt.

Hoe hard kan de Numsy Touch?

De Numsy Touch heeft een geluidssterkte van 60 decibel wanneer deze op 100% staat. De Touch heeft 20 geluidsniveaus waarmee je bij elke stap 5% het geluiden kan verhogen/verlagen. Zo heb je genoeg keus om de ideale geluidssterkte voor jou/jouw kindje te vinden.

Kan ik de kleuren op de Numsy Touch wijzigen?

Ja! De Numsy Touch beschikt over 7 kleuren ademend licht die zowel vast staan of door elkaar heen kunnen lopen. Bovendien beschikt de Touch over 3 dimbaarheid levels zodat je ook zelf kunt bepalen hoeveel licht die uit mag zenden.

Welke geluiden heeft de Numsy Move?

De Numsy Move beschikt over 40 natuurlijke geluiden waaronder 10 white noise geluiden, 10 machine geluiden, 14 natuurgeluiden en 6 slaapliedjes inclusief meerdere hartslag en baarmoeder geluiden!

Kan de Numsy Move ook continue afgespeeld worden?

Ja! De Numsy Move heeft 5 timers: 14 uur continue afspelen (standaard instelling), 30 , 60, 90 en 120 min afspelen. Zo kan de Move heel de nacht aan zonder onderbroken te worden!

Is de Numsy Move ook draadloos te gebruiken?

Jazeker! De Move heeft een ingebouwde batterij die tot 30 uur meegaat! Veel ouders hangen de Move aan de buggy of hangen die in de auto!

Voor wie is de Numsy Move geschikt?

De Numsy Move is geschikt voor alle leeftijden! Veel ouders en andere volwassenen die moeite hebben met focussen tijdens het (thuis)werken kiezen vaak voor de Move als extra ondersteuning. Door de ruime keus aan geluiden zit er altijd iets bij voor jou of je kindje!

Wat krijg ik allemaal bij de Numsy Move?

Naast jouw eigen Numsy Move krijg jij van ons een USB-C kabeltje, ophangkoordje (zit al aan de machine), adapter, duidelijke handleiding in het Nederlands en natuurlijk ons e-book met alle tips & informatie over witte ruis! Bovendien krijg jij ook tijdelijk toegang tot onze Numsy Plus platform & online community!

Hoe hard kan de Numsy Move?

De maximale geluidssterkte op 1m afstand is 75 decibel.

Kan ik de kleuren op de Numsy Move wijzigen?

Ja! De Numsy Move beschikt over 7 kleuren ademend licht die zowel vast staan of door elkaar heen kunnen lopen. Bovendien beschikt de Move over 4 dimbaarheid levels zodat je ook zelf kunt bepalen hoeveel licht die uit mag zenden.

Welke geluiden heeft de Numsy Lumi?

De Numsy Lumi beschikt over maar liefst 31 natuurlijke geluiden met white noise, pink noise en brown noise: bos, krekels, donder, oceaan en golven, hartslag, regen en druppels, trein en vuur en meer!

Welke afspeelmogelijkheden heeft de Numsy Lumi?

De Lumi heeft 4 verschillende timers: continue afspelen (standaard instelling), 1, 2 of 3 uur spelen.

Is de Numsy Lumi draadloos te gebruiken?

Nee helaas! Echter past de Lumi perfect in elke slaap- of huiskamer door zijn mooie rustig kleuren. Zet de Lumi op een vaste plek en geniet van het ademend licht en de rustgevende geluiden.

Voor wie is de Numsy Lumi geschikt?

De Numsy Lumi is geschikt voor alle leeftijden! Vooral de kinderen vinden het ademend licht een geweldige uitvinding waardoor ze rustig worden. Door de ruime keus aan geluiden zit er altijd iets bij voor jou of je kindje!

Hoe hard kan de Numsy Lumi?

80 Decibel.

Kan de Numsy Lumi ook continue afspelen?

Ja! De Numsy Lumi heeft 4 timers: Oneindig continue afspelen met draad (standaard instelling), 30 min, 60 min, 90 min afspelen.

Numsy Plus ⭐

Blijven jullie prijzen altijd zo voordelig?

Nee, helaas niet! In de toekomst zullen we de prijzen moeten verhogen doordat we meer trainingen gaan lanceren en grotere sprekers uit zullen nodigen om de leden van de beste content te voorzien. Indien je nu al lid bent profiteer je van de meegroei garantie: je zult in de toekomst nooit meer gaan betalen.

Hoe krijg ik toegang tot de trainingen?

Direct na je bestelling krijg je een inlogcode voor de ledensite. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met alle programma's aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt volledige toegang zolang je lid bent. Zolang je toegang hebt, heb je onbeperkt de gelegenheid om met al het lesmateriaal aan de slag te gaan. Je bepaalt dus je eigen tempo. Dus je kunt de diverse modules rustig onderbreken wanneer je wat meer oefentijd nodig hebt. Het is ook geen probleem wanneer je op vakantie gaat of om een andere reden even geen tijd hebt. Je pakt daarna gewoon de draad weer op.

Hoe lang duurt de overeenkomst? En hoe zeg ik op?

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is per maand opzegbaar en een jaarabonnement per jaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus). Wanneer je op wilt zeggen dan kun je ons gewoon voor de verlengdatum een mailtje sturen.

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of Numsy+ bij je past.

Kan ik mijn abonnement later wijzigen?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.

Werkt jullie platform ook op mijn telefoon?

Ja! Numsy+ is een online e-learning platform. Je kunt op je computer inloggen en alle programma's volgen maar dit kan ook op je telefoon of iPad. Hiervoor kun je gratis de 'Huddle e-learning en community' app downloaden en inloggen met je bestaande inlogcodes.

Hebben jullie ook een referall/affiliate programma?

Ja! Je kan via ons affiliate programma Numsy+ of Numsy producten (white noise machines en/of betaalde gidsen) promoten. Dan ontvang je over elk verkocht product commissie. Voor Numsy+ krijg je zelfs iedere maand commissie zolang diegene nog lid blijft! Meer informatie kun je vinden op: https://www.numsy.nl/affiliate-programma-numsy/

Vragen over een product, bestelling of iets anders? 💡


Of vind ons op onze socials