Een positieve relatie met slaap opbouwen…

Dat gaan we samen bereiken

Ontmoet Numsy

Numsy is een bruisend Nederlands bedrijf met een belangrijke missie: iedereen, jong en oud, helpen aan een optimale slaaprust. Het begint bij de allerkleinsten en eindigt bij de allerwijsten.


Numsy voor baby’s en ouders

Valt jouw baby maar lastig in slaap? Slaapt je kleintje niet door of heb je ineens weer gebroken nachten? Heeft je peuter last van nachtmerries of staat je kind om 5.30 uur al naast je bed? We got you! Met onze white noise apparaatjes en platform kunnen we ouders en kindjes met een slaaptekort helpen aan een optimale nachtrust.

Numsy voor iedereen

Ongeveer 1 op de 5 mensen kampt met slaapproblemen en al die personen willen wij helpen aan een betere nachtrust. Of dat nu kinderen zijn, volwassenen of ouderen: Numsy staat klaar. Met onze hulpmiddelen kunnen we een fijn slaappatroon ontwikkelen zonder gebruikt van medicatie of andere onnatuurlijke producten. Hoe dan wel?

Numsy Experts in White Noise met expertise in slaap

Expertise in slaap en white noise

Wij zijn met elkaar, voor elkaar.

Met elkaar, voor elkaar

Numsy gelooft dat slaap voor iedereen is

Slaap is voor iedereen

Dit heeft Numsy te bieden

Met Numsy in jouw shop krijgt jouw aanbod dat unieke extraatje

White Noise

White noise apparaatjes produceren een aangename witte ruis die kalmerend en rustgevend werkt. Het helpt jong en oud om lekker in slaap te dommelen. Aangezien witte ruis omgevingsgeluiden maskeert, schrik je minder snel wakker van plotselinge geluiden. Zo blijf je ook lekker in slaap.
Krijg kennis van Numsy experts voor jouw producten

Kennis

Wij bieden kennis door je leuke informatieve blogs en slaapgidsen aan te bieden. In de blogs en de slaapgidsen kun je alle informatie vinden waar je als ouder tegenaan loopt die helpt je baby beter te laten slapen. Daarnaast hebben we blogs met informatie over white noise voor volwassenen en bespreken we alle slaapproblemen waar iedereen tegenaan kan lopen. Houd de blogpagina dus in de gaten, want we plaatsen wekelijks tal van nieuwe artikelen!
Ontvang gedetailleerde instructies bij jouw Numsy's

Kunde

Alles weten over slaap is één ding, maar hoe kun je al die kennis nu toepassen in de praktijk? Soms is het gewoon een kwestie van doen, soms is er meer hulp nodig. Daarom zijn we samenwerkingen aangegaan met enthousiaste en gecertificeerde slaapcoaches die waanzinnige cursussen hebben ontwikkeld om jou alle kneepjes van het ‘slaapvak’ te leren. Daarnaast kun je altijd vragen stellen aan de coaches.
Werk samen met Numsy aan mooie projecten

 Contact

Wat is nu beter dan samen met gelijkgestemden praten over de strubbelingen die je hebt omtrent slaap? Je vindt deze nieuwe vrienden in onze community: The Sleep Dojo. Eén plek waar je alles vindt over slaap en makkelijk tips en tricks kunt delen met anderen die ook kampen met slapeloze of gebroken nachten.

Lid als Sleep Dojo

Als klapper op de vuurpijl kun je bij ons zelfs lid worden als heuse Sleep Dojo. Tegen een klein bedrag heb jij toegang tot super veel exclusieve content, cursussen, case studies van slaapcoaches, bonussen (en cadeautjes) en Webinars. We zijn er super trots op dat wij dit allemaal kunnen aanbieden tegen een zeer laag tarief. Zo is alles voor iedereen toegankelijk.

Een positieve relatie met slaap opbouwen. Moeilijk, of toch niet?

Samen gaan we de weg naar dromenland vinden! Samen gaan we ervoor zorgen dat jij en je kindje een positieve relatie met slaap opbouwen. Slapen behoort geen gevecht te zijn, maar iets waar je naar verlangt. Iets wat je energie geeft en een veilig gevoel. Met onze hulp wordt dromenland een plek waar jij en je kindje zich thuis voelen.  


Wij zijn er voor iedereen

Numsy is er ook voor newborns

Newborns

Numsy is er ook voor kinderen

Kinderen

Numsy is er ook voor volwassenen

Volwassenen


Numsy all the way

Onze missie is pas geslaagd als we miljoenen mensen hebben geholpen aan een betere nachtrust! We begonnen onze strijd tegen slaapproblemen in 2019 door het ontwikkelen van de eerste geavanceerde white noise apparaten in Nederland. Anno nu worden onze populaire apparaatjes continue geoptimaliseerd. Zo kunnen we altijd de beste kwaliteit leveren. En met succes, want we hebben al duizenden mensen geholpen en dat worden er elke dag meer.


Maar alleen white noise apparaatjes ontwikkelen was in onze ogen niet genoeg. We wilden jullie meer bieden en zijn daarbij ‘all the way’ gegaan. All the way in de zin van dat we jullie nu alles kunnen bieden om je kennis en kunde omtrent slapen tot het allerhoogste niveau te tillen. Of het nu gaat om jouw eigen slaap of die van je kinderen: wij hebben werkelijk alle antwoorden en als je ze niet kunt vinden in één van onze blogs, dan weet de slaapcoach het wel of kun je tips vragen aan andere (ervaren) ouders.


Durf te dromen.

Liefs Numsy.

Wij helpen elkaar door

Producten van Numsy helpen jou aan een betere slaap

Producten voor slaap aan te bieden

Ons assortiment is geschikt voor zowel newborns, kinderen als volwassenen. Het bevat o.a. witte ruis machines, slaaptrainers en andere slaaphulpen. Kom je een kijkje nemen?
Numsy steunt goede doelen en projecten

Goede doelen te steunen

Wist je dat wij ook steun bieden aan goede doelen? Met hulp van onze leden werken we samen aan een betere toekomst. Benieuwd welke doelen wij steunen? 
Numsy deelt haar kennis om anderen verder te helpen

Kennis te delen over slaap en meer

We bestuderen witte ruis onderzoeken om slaapproblemen nog beter te tackelen. Ook werken we samen met allerlei experts op het gebied van slaap om deze kennis te delen.
Numsy brengt ouders en dromers samen om ze verder te helpen

Dromers samen te brengen

Wij geloven dat het samenbrengen van gelijkgestemden je vele malen verder komt door elkaar te helpen. Binnenkort starten wij een heel tof project! Stay tuned

Ervaringen van onze dromers

Naomi
"Heeft me heel goed geholpen bij mijn kindje haar dutjes. Ook voor mezelf vind ik dit handig om te kunnen slapen. Je slaapt er beter van! Ook heel compact dus ideaal om mee te nemen als je met je gezin elders slaapt."
Rianne
"Dit is voor ons echt een uitkomst! Onze dochter van 3 maanden en zoontje van bijna 2 werden altijd rustig als ik aan het stofzuigen was oid. Maar dit is veel beter: makkelijk in gebruik, handig om mee te nemen. Mijn dochtertje dommelt dankzij Numsy rustig in en slaapt heerlijk!"

Sandy

"Super tevreden van! Wij zitten met een baby die heel moeilijk in slaap valt. Ook overdag slapen is echt een drama. Sinds we de Numsy gebruiken gaat het overdag al een stuk beter. Ze doet nu overdag goeie dutjes."

Samenwerken met Numsy?

Wil jij ons helpen aan een betere slaapwereld, een schoner milieu of een mooiere toekomst? Ben jij iemand met een sterke following of heb je een compleet nieuw idee? Geen probleem! Maak kennis met ons en wie weet werken we binnenkort samen!

arrow_drop_up arrow_drop_down