Gratis slaapgids voor startende dromer(tjes)! ⭐

  • Direct GRATIS te downloaden!
  • Start voor een goede basis van slaap
  • Uitleg white noise met extra slaaptips voor baby's en ouders
  • Voordelen white noise (witte ruis) + Stappenplan!
  • Slaapschema Voorbeeld 

Andere tevreden dromers

Luna, 27
''Wat een toffe slaapgids! Ziet er mooi uit van binnen en er staan heel veel leuke weetjes in. Nooit geweten dat witte ruis zoveel voordelen met zich meebrengt!'
Terence, 32
"Erg leuke gids met een mooi interactief slaapschema! Vooral als vader veel nieuwe dingen geleerd over white noise. We zijn gelijk met de Numsy Original begonnen!"
Maud, 30
"Alles word haarfijn uitgelegd, erg prettig om te lezen. Jullie geven veel nuttige tips die ik als moeder nog niet wist. Voor ons is de Rest ideaal!"
Numsy Ebook White Noise met Slaaptips

Jouw geheime blauwdruk naar een betere slaap...

We snappen je.. Door de wolken zie je de dromen niet meer. Het internet staat vol met tips, advies en producten. Maar niets lijkt te werken.. Waarom dit wel?

Het geheim naar dromenland zit in de basis!


In deze slaapgids nemen we je hand in hand mee langs verschillende onderdelen die belangrijk zijn voor het creëren van een goed slaapritme. 


Hier behandelen we een van de hot topics van nu: white noise! Wat is white noise nou precies en waar komt het vandaan? Hoe werkt het en welke voordelen kun je hieruit halen (spoiler: het zijn er heel veel!).


Vervolgens geven we je een gedetailleerd stappenplan om zelf met white noise aan de slag te gaan en natuurlijk krijg je ook nog veel praktische slaaptips mee. Deze kun je vanavond al DIRECT toepassen, niet alleen voor jouw kindje maar ook voor jezelf!


Tenslotte krijg je nog een mooi slaapschema met checklist waarmee jij alle routines gemakkelijk kan bijhouden!

Klaar voor meer slaap?

Leg een betere basis voor de slaap van je kleine dromer. Leer  de verschillende slaapritmes, hoe je leert doorslapen en kom achter de voordelen van white noise! Dankzij een voorbeeld slaapschema heb jij direct de juiste handvatten om goed aan de slag te gaan!
Numsy Ebook White Noise met Slaaptips