Numsy Slaapgids Dutjes schema

Meer structuur krijgen en weten wat je te wachten staat?

  • 13 Slaapschema`s voor elke leeftijd van 0 t/m 4 jaar
  • Concreet stappenplan met tips uit de praktijk
  • Geschreven door gecertificeerde slaapcoaches én pedagogen
  • Wat is een goede slaaproutine?
  • Wakkertijden en slaapsignalen
  • Veilig slapen
  • Doorslapen, valt het te trainen?
  • Inclusief: Dé ideale voedings- en dutjesmomenten

Bestel de slaapgids nu voor €19,95  €4,95!

Wat jullie doen is bijzonder!

Normaal zie je dit soort boeken voor 40-50 euro verkocht worden terwijl er niet veel meer in staat... Super fijn en duidelijk geschreven, wij zijn al aan de volgende begonnen!
Numsy Slaapgids Voorbeeldroutines

Niet weten wat je kindje te wachten staat...

Daar is je lieve kleine dan maar ohh ohh.. wat groeit die toch snel. De eerste uitdagingen zijn niet eens voorbij en de volgende lading komt er al weer aan...


Je leest op het internet van alles over extra dutjes doen, doorslapen en jeetje... wat komt er nog meer bij kijken. Met je handen in je haren vraag je jezelf al af: zit hier überhaupt enige structuur in? Hoe kan ik de volgende uitdagingen het beste voor zijn? 


Maak je geen zorgen, in de slaapgids "Dutjes schema voor alle leeftijden" behandelen we verschillende onderwerpen waar jouw kindje gedurende 0 t/m 4 jaar mee te maken krijgt. Naast de topics geven we per leeftijdsfase aan wat de belangrijkste kenmerken van die fase zijn en hoe jij het beste voor de volgende fase kunt voorbereiden! Zo ben jij altijd op de hoogte van wat er komen gaat.


In deze slaapgids nemen we je hand in hand mee langs verschillende onderdelen die belangrijk zijn voor het creëren van een goede basis en om een goed overzicht te krijgen per fase. Leer eindelijk waarom een goede slaaproutine nou zo belangrijk is, wat voor type ouder jij nu eigenlijk bent, wat de verschillende slaapsignalen zijn en wat dat voor jouw kindje betekent en nog veel meer!

Ouders die weer slapen

Kim,  31
''Wat een uitgebreide slaapgids! Voor alle fases is er een schema. Ondanks dat mijn dochtertje 9 maanden is heb ik er heel veel uit kunnen halen. Had ik het maar eerder geweten!''
Jetske, 29
"Super handig overzicht! Ik kan meteen zien wat me de komende maanden te wachten staat. Zo kan ik ervoor zorgen dat mijn zoontje zich altijd uitgerust voelt."
Lonneke, 28
"Naast de Numsy ook maar de slaapgids gekocht. Eigenlijk gekocht voor de routines maar de uitleg over inbakeren en veilig slapen was ook zeer interessant! Grappig om ook stil te staan bij wat voor type ouder je nou eigenlijk bent. Leuk Numsy!"

Duizenden ouders gingen je voor!

Numsy Slaapgids Voorbeeldroutines