Hoe werkt white noise voor je baby?

én ontdek hoe dit jouw baby kan helpen (door-) slapen

Leer hier meer over white noise


De werking van white noise uitgelegd

In deze video legt kinderslaapcoach Josanne je precies uit hoe white noise werkt, voor wie white noise bedoeld is, of het schadelijk is en meer!


Na het bekijken van deze video snap je hoe het komt waarom zoveel dromers voor Numsy kiezen en waarom white noise nou zo een effectief én duurzame oplossing is voor jou en/of je kleintje!


Wil je nog meer leren over white noise? Lees hieronder de blog of bekijk de voordelen hieronder!

De werking van white noise uitgelegd

In de video legt kinderslaapcoach Josanne je precies uit hoe white noise werkt, voor wie white noise bedoeld is, of het schadelijk is en meer!

Ervaringen van onze dromers

Sarah, 31
"Ben niet zoals mij sceptisch over de werking! Ik heb te lang gewacht om het uit te proberen. Had ik maar eerder gebruik gemaakt van de 30 nachten uit proberen regel."
Myrthe, 28
"Wij kochten deze white noise machine voor ons dochtertje. Zij is 2 maand en het helpt haar echt rustig te worden als we gaan slapen. Ook wanneer ze overdag een moeilijk momentje heeft door een groeispurtje, dan kan dit haar wat rust brengen.
Ook wij vallen er sneller door in slaap."
Stephanie, 32

"Geweldig hoe dit soort geluid een slaap kan verbeteren. Na weken zoeken hebben dus eindelijk iets gevonden en gebruiken het nu dagelijks want inslapen was echt terror hier, vreselijk!! Nu gaat het echt stukken beter en is het begin van onze slaaproutine."

Ontdek hieronder hoe white noise jou en je kindje kan helpen

Train gemakkelijk jouw slaapritme met Numsy

Train gemakkelijk jouw slaapritme

Zet je slaapmachine in als slaaptrainer. Door gebruik te maken van verschillende timers leert je kindje zelfstandig slapen, dus ook zonder white noise!
Numsy is geschikt voor alle leeftijden

Geschikt voor alle leeftijden

Hoewel white noise het meest wordt ingezet bij kinderen is het geschikt voor alle leeftijden! Lees verder en ontdek de voordelen van white noise voor jong en oud.
Numsy biedt een oplossing op basis van eigen kracht en zonder medicatie

Oplossing op basis van je eigen kracht

Slaapmedicijnen werken vaak maar tijdelijk en kunnen bijwerkingen met zich meebrengen. Witte ruis is duurzaam en zorgt voor een betere nachtrust 
Numsy biedt methoden aan die wetenschappelijk zijn bewezen

Wetenschappelijk bewezen

De positieve effecten van white noise zijn al tijdens talloze onderzoeken bewezen. Steeds meer slaapcoaches en huisartsen raden white noise steeds vaker aan.
numsy-white-noise-blog-infographic-03
numsy-white-noise-blog-infographic-03

Ook meteen goed van start gaan?

Ben je ook al zo enthousiast over hoe white noise jou kan helpen? Bekijk ons aanbod en kies jouw ideale white noise machine, jouw oplossing naar een beter slaapritme!
Numsy Slaapcoach Josanne

Witte ruis biedt kleintjes hetzelfde veilige en geborgen gevoel als wat zij hebben ervaren in de baarmoeder, waardoor je aansluit op hun natuurlijke behoeften en zij dan ook vanuit ontspanning in slaap kunnen vallen en langer door kunnen slapen.

Het lijkt soms wel magie!

Slaapcoach Josanne

Is dit voor jou herkenbaar?

Valt het jou ook wel eens op dat je kindje plotseling in slaap valt tijdens het stofzuigen van de kamer, het föhnen van je haar of een ritje in de auto? Veel ouders denken hier niets bij of zien dit als toeval, maar niets is minder waar. Voor veel kinderen is deze constante ruis heel kalmerend en het doet baby’s denken aan het suizend geluid van bloed dat door de baarmoeder stroomt. Deze constante ruis noemen we witte ruis, ook wel white noise.


White noise is een andere methode dan de meeste slaap remedies, deze maakt namelijk geen gebruik van medicatie maar berust op het principe van geluidsmaskering. Het maskeren van geluiden komt voort uit de wetenschap en is sinds de jaren 60 al een bewezen methode voor het verbeteren van slaap onder baby's, kinderen en volwassenen!


De werking van white noise is uniek waardoor dit zowel op korte als lange termijn positief effect heeft!

Belangrijkste kenmerken

Witte ruis helpt je baby sneller te slapen
Abrupte geluiden van buitenaf verstoren de slaap niet meer doordat witte ruis als een warm dekentje je beschermd
Door witte ruis gemakkelijk op- en af te bouwen kan jij/je baby uiteindelijk zelf leren slapen
Het kalmerend geluid van witte ruis zorgt ervoor dat je baby minder huilt
Je baby krijgt een geborgen en veilig gevoel doordat witte ruis je baby herinnert aan herkenbare geluiden in de baarmoeder

Witte ruis voor baby`s en kinderen

Een goede nachtrust is erg belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Helaas wil het soms niet lukken om je kleintje in slaap te krijgen.. Zelfstandig slapen, is iets wat je kind nog moet leren. Numsy helpt je hier graag mee. Dit doen we door gebruik te maken van white noise. White noise, of witte ruis, helpt je kindje te kalmeren en rustig in slaap te vallen. Zo neemt Numsy de nachtelijke zorgen voor jouw baby helemaal uit handen!


Meer weten over de positieve effecten van white noise op de slaap van je kindje?


97%

ervaart binnen twee weken een betere nachtrust 


500.000 +
kinderen en baby's in NL en BE hebben moeite met slaap


20.000+

ouders zoals jij geholpen


White noise voor volwassenen

In Nederland kampt zo’n 20% van de volwassenen van tijd tot tijd met slaapproblemen. Deze slaapproblemen kunnen veroorzaakt worden door onder andere stress of rusteloosheid. Rusteloosheid zorgt ervoor dat je erg alert wordt op prikkels. Denk eens aan je snurkende partner of het geluid van passerend verkeer op straat. White noise helpt jou door deze geluiden te maskeren en je hersenen te ontspannen. Hierdoor zul je een betere nachtrust ervaren waardoor je je ‘s ochtends weer fit en klaar voor de nieuwe dag zult voelen.


Heb jij of ken je iemand met slaapproblemen en heb je al van alles geprobeerd? We beloven je dat white noise het laatste is wat je zult proberen.


Wil je weten hoe witte ruis de slaap van volwassenen bevordert?

Numsy, jouw simpele en duurzame oplossing naar meer slaap

100% natuurlijke oplossing

Persoonlijke begeleiding / advies

Geen gevaar
Duurzame oplossing
Geen afhankelijkheid

Tevredenheidsgarantie / vergoeding

Makkelijk mee te nemen
Prijs

Numsy
eenmalig €30-70 

Slaap therapie
€500 per jaar

Medicijnen
€30 per jaar

Klaar om de volgende stap te nemen?

Ook toe aan die welverdiende nachtrust? Kies jouw witte ruis machine uit of lees je nog verder in white noise - of allebei natuurlijk!