Ontdek 't geheim van white noise

verbeter je ritme en haal meer uit het dagelijks leven

creëer meer rust en focus met Numsy

Ga voor meer rust en focus

Je lichaam heeft rust nodig, dit doe je door goed te slapen. Er staat je nog maar één ding te wachten. 
Numsy kan helpen om je gemoedstoestand te verbeteren

Verbeter je humeur

Met je verkeerde been uit bed gestapt? Dat is nergens voor nodig. Met een goede nachtrust kom je positiever de dag door!
Verleg je gedachten Numsy en stop met piekeren

Stop met piekeren en stress

Verleg je gedachte en kom volledig tot rust met Numsy. Piekeren en stress zijn vanaf vandaag verleden tijd.
testimonial sleep dojo

Roos

Moeder van 2

Samen lekker dromen bij de dreamland

Ik had al goede ervaringen met Numsy doordat ik de Dreamland had gekocht. Mijn zoontje sliep daar heerlijk bij en ik moet zeggen dat ik daar zelf ook van tijd tot tijd lekker bij wegdroom. Daarnaast gebruik ik het vaak als achtergrondgeluid tijdens het werk. Zo heerlijk om lekker te werken met het geluid van de oceaan of een kabbelend riviertje op de achtergrond.

Ben jij ook een moeilijke slaper?

Soms schieten er wel duizenden gedachten door je hoofd wanneer je in bed ligt. Deadlines, een drukke dag op werk of iets anders wat je alsmaar bezig houdt. Tot overmaat van ramp begint je partner ook nog te snurken. Je bent al zo moe… Waarom lukt slapen nou niet!


Gelukkig ben je niet de enige. Wist je dat wel één op de vijf volwassenen in Nederland last heeft van slaapproblemen? Langdurige slaapproblemen kunnen enorme gevolgen met zich meebrengen. Wist je dat regelmatig slecht slapen zorgt voor een vergrote kans op hart en vaatziekten, kanker, obesitas, dementie, depressie en beroertes?


Om dit probleem te verlichten, verhelpen of misschien nog wel beter; voorkomen, is er maar één oplossing: een gezonder slaapritme! Er zijn talloze manieren om je ritme te verbeteren. Witte ruis doet dit echter op een natuurlijke wijze, zonder bijwerkingen. En daarbij geniet je met white noise van een blijvend positief effect op je nachtrust. 


Heb jij al alles geprobeerd voor een betere nachtrust? We beloven je dat white noise het laatste is wat je hoeft te proberen. 


Bekijk onze apparaten en probeer het nu 30 dagen gratis!

5900+

volwassen zagen al binnen twee weken een positief resultaat

70+

Specialisten op het gebied van slaap raden Numsy aan

65.000+
downloads op onze slaapgidsen
Rust Yoga

Slaap is een belangrijke bouwsteen

Je hebt vast al van alles geprobeerd! Warme melk met anijs, lavendel onder je kussen leggen of misschien zelfs medicatie. Helaas verliezen veel oplossingen na een tijdje hun werking, als ze überhaupt al werken. Daarnaast wil je de bijsluiter van je slaapmedicatie het liefst ook niet openslaan. De lijst aan mogelijke bijwerkingen alleen al is genoeg om nachtmerries van te krijgen. Met white noise kies je voor een blijvende oplossing.


White noise maskeert geluiden van buitenaf. Hierdoor heb je geen last meer van een snurkende partner, de krolse kat van de buren of die drukke weg naast je huis. Eindelijk kun je weer met een gerust gevoel naar bed. Ogen dicht, white noise aan en slapen maar!


Maak je dromen waar!

Neem eens een kijkje in onze Droomshop. Daar vind je gegarandeerd de white noise machine die het meest geschikt is voor bij jou. Naast een breed aanbod aan white noise machines geven we je ook alle benodigde informatie om aan de slag te gaan. Zo wordt jouw white noise avontuur een droom die uitkomt!

Alvast inlezen welke mogelijkheden er zijn?

Numsy Ebook White Noise met Slaaptips

Numsy, jouw simpele en duurzame oplossing naar meer slaap

100% natuurlijke oplossing

Persoonlijke begeleiding / advies

Geen gevaar
Duurzame oplossing
Geen afhankelijkheid

Tevredenheidsgarantie / vergoeding

Makkelijk mee te nemen
Prijs

Numsy
eenmalig €30-70 

Slaap therapie
€500 per jaar

Medicijnen
€30 per jaar

Alvast inlezen welke mogelijkheden er zijn?

In ons gratis e-book delen wij onze kennis als experts over witte ruis, geven wij allerlei tips om beter te slapen en krijg je een slaapdagboek om je routines te tracken!
Benieuwd hoe white noise jou kan helpen?
50%
Gratis gids .PDF

Lezers van onze gidsen vertellen je graag meer

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Voor de leek makkelijk te begrijpen!
"Dankzij de combinatie van informatie uit de slaapgids met white noise heb ik mijn slaap een stuk beter ingericht en slaap ik veel beter en langer."
Bjorn van Bavel

Gek hoe het kan lopen

"Ik raad aan iedereen white noise aan te raden! Het is ongekend hoe effectief dit soort geluiden kunnen werken op onze hersenen. Na lang zelf een slechte slaper te zijn geweest help ik nu ook anderen aan een beter slaap ritme. Gek hoe het soms kan lopen!"
Tasja van Druten
Geen auto die me nog wakker houdt
"Zelf woon ik dichtbij een drukke winkelstraat waar tot heden ook auto`s doorheen mogen. Dankzij deze apparaten heb ik daar echt 87% minder last van."
Jasper Hoekbinder

Kies jouw oplossing in onze droomshop