Ontdek 't geheim van white noise

verbeter je ritme en haal meer uit de dag

Geen slaap

Je bent niet alleen...

Soms schieten er wel duizenden gedachten door je hoofd wanneer je in bed ligt. Deadlines, een drukke dag op werk of iets anders wat je alsmaar bezig houdt. Tot overmaat van ramp begint je partner ook nog te snurken. Je bent al zo moe… Waarom lukt slapen nou niet!


Gelukkig ben je niet de enige. Wist je dat wel één op de vijf volwassenen in Nederland last heeft van slaapproblemen?


Langdurige slaapproblemen kunnen enorme gevolgen met zich meebrengen. Wist je dat regelmatig slecht slapen zorgt voor een vergrote kans op hart en vaatziekten, kanker, obesitas, dementie, depressie en beroertes?


Om dit probleem te verlichten, verhelpen of misschien nog wel beter; voorkomen, is er maar één oplossing: een gezonder slaapritme!

Dat is waar je naar op zoek bent, toch?

Er zijn talloze manieren om je ritme te verbeteren. Witte ruis (of white noise) is daar een van.


Nog niet helemaal bekend met witte ruis? Bekijk dan eerst deze pagina.


Witte ruis doet dit echter op een natuurlijke wijze, zonder bijwerkingen. En daarbij geniet je met white noise van een blijvend positief effect op je nachtrust. 


White noise maskeert geluiden van buitenaf. Hierdoor heb je geen last meer van een snurkende partner, de krolse kat van de buren of die drukke weg naast je huis. Eindelijk kun je weer met een gerust gevoel naar bed. Ogen dicht, white noise aan en slapen maar!


Heb jij al alles geprobeerd voor een betere nachtrust? We beloven je dat white noise het laatste is wat je hoeft te proberen. 

14.000+
volwassenen geholpen aan een beter slaapritme
70+ 
Slaap specialisten die onze Numsy's aanbevelen
86%
volwassenen zagen binnen 2 weken resultaat
testimonial sleep dojo
Ik had al goede ervaringen met Numsy doordat ik de Dreamland had gekocht. Mijn zoontje sliep daar heerlijk bij en ik moet zeggen dat ik daar zelf ook van tijd tot tijd lekker bij wegdroom. Daarnaast gebruik ik het vaak als achtergrondgeluid tijdens het werk. Zo heerlijk om lekker te werken met het geluid van de oceaan of een kabbelend riviertje op de achtergrond!
Roos, hardcore Numsy gebruiker en moeder van 2

Jouw voordelen

Numsy kan helpen om je gemoedstoestand te verbeteren

Start de dag vol nieuwe energie

Een goede dag begint bij de nacht ervoor. Niets is heerlijker dan het gevoel te hebben dat je de dag aan kon. Een dag vol nieuwe energie! Met Numsy bereik je dit moment.

creëer meer rust en focus met Numsy

Meer rust en focus met Numsy

Slaap is een van de belangrijkste bouwstenen voor een gezond leven. De keuzes die we maken hangen enorm af van de duur en kwaliteit van je slaap. Met een goede nachtrust maken we betere keuzes en kunnen we langer gefocust te werk gaan.

Verbeter kwaliteit van je slaap

Met Numsy slaap je niet alleen langer maar ook nog eens dieper. Onze Numsy's bevatten ook roze en bruine ruis (pink en brown noise) wat de diepe slaapfase verbeterd, de fase waarin je lichaam het meest herstelt. 

Ik had al van alles geprobeerd: warme melk met anijs, lavendel onder m'n kussen gelegd en zelfs medicatie. Helaas hadden geen van deze oplossingen zin en verloren na een tijdje ook hun werking (als ze überhaupt al werkten). Daarnaast was de lijst aan mogelijke bijwerkingen alleen al genoeg om nachtmerries van te krijgen!


Nu ik Numsy gebruik ben ik eindelijk zo goed als van mijn slaapprobleem af! Af en toe lig ik nog wakker, maar nu omdat ik juist een goede dag heb gehad! Numsy, ik ben jullie dankbaar!

Andrea, ondernemer & influencer, 32 jaar

Zelf ook met Numsy tot rust komen?

We kunnen natuurlijk wel blijven doorgaan maar door het zelf te proberen ervaar je pas wat Numsy met je kan doen. 


Een ding is zeker: als je helemaal geen actie neemt dan blijven de rusteloze nachten zich opstapelen.


Sluit je ook aan bij de duizenden ouders die Numsy dagelijks gebruiken!


Voorkom dat je zelf

s'Nachts maar blijft piekeren en stressen

Niets is zo vervelend als vervelende gedachten die je niet uit kan zetten! Verleg je gedachte en kom volledig tot rust met Numsy. Piekeren en stressen zijn vanaf morgen voor jou ook verleden tijd!
numsy-bouwsteen-slaap

Langdurig slaapschuld opbouwt

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, slaapschuld is helaas niet in te halen. Een te grote slaapschuld brengt gezondheidsproblemen met zich mee. Dat is niet alleen gevaarlijk maar ook totaal onnodig!
Witte ruis van Numsy helpt je te stoppen met piekeren

Overdag vermoeid en geprikkeld blijft

Kleine frustraties op je werk of thuis... Geen energie en zin hebben om maar iets te doen. Zo zonde. Het leven zou zoveel makkelijker zijn wanneer je dit niet meer zou ervaren! 

De speakers in Numsy apparaten zijn gericht uitgekozen om zo het beste geluid te krijgen

Wakker wordt door omgevingsgeluiden

Doordat Numsy de omgevingsgeluiden filtert word je niet zo maar meer uit je (diepe) slaap gehaald en kan je lichaam eindelijk langer rusten. Die voorbijrijdende auto's in de stad, je partner die snurkt of de hond van de buren? Onze dromers horen ze ook niet meer.
numsy-natuurlijke oplossing

Veel geld blijft uitgeven aan niet werkende 'oplossingen'

Medicijnen, slaapconsults, doktersafspraken... Op jaarbasis telt dit enorm op. Waarom zoveel uitgeven als hetzelfde effect ook bereikt kan worden met iets economisch en duurzaams als een Numsy white noise machine?


71.000+
kostbare gewonnen slaap uren


86%
ervaart al binnen 2 weken positief resultaat

Witte ruis voor volwassenen (FAQ)

Werkt white noise ook voor kinderen/baby's?

Ja zeker! Ook oudere kinderen en volwassenen vinden makkelijker hun weg naar dromenland als ze meedeinen op de rustgevende ruis van white noise. Behalve white noise, pink noise en brown noise bevatten de apparaten van Numsy ook andere rustgevende geluiden zoals hartslag en baarmoeder geluiden; ook wel de favorieten onder de kleintjes!

Is witte ruis schadelijk voor mij?

Nee, witte ruis is op zichzelf in geen enkel geval schadelijk voor de gezondheid. Het is een natuurlijke oplossing, die niet zorgt voor bijwerkingen of iets dergelijks. We raden je wel aan om goed te kijken naar de aangeraden geluidsinstellingen en deze ook daadwerkelijk aan te houden!

Wat maakt jullie Numsy zo effectief?

De non-looping geluiden. De non-looping geluiden zorgen ervoor dat je hersenen nooit wennen aan één soort geluid waardoor het een effectieve oplossing blijft.

Daarnaast verbeteren wij continu de interne structuur en de chips van alle Numsy's. Hierdoor krijg je altijd het meest zuivere geluid en een sterke batterij die lang meegaat.

Onze experts nemen alle feedback van onze dromers mee en verwerken dit vervolgens in de producten. Door deze feedback krijg jij als ouder dé meest complete Numsy.

Raak ik niet afhankelijk van white noise?

Het doel is om uiteindelijk zelfstandig te leren slapen. Je zal op den duur zeker gewend raken aan het slapen van white noise. Dit is echter geen probleem. Met ons handige stappenplan leer je hoe je rustig het gebruik van white noise afbouwt. Op deze manier hoef je niet bang te zijn dat dadelijk aan white noise vastzit. Het is juist onze bedoeling dat je ook zonder leert slapen! Alleen veel volwassen vinden het juist enorm om de Numsy te blijven gebruiken!

Wat als jullie Numsy toch niet voor mij werkt?

We raden aan om de Numsy toch zeker minimaal 2 weken te gebruiken. Een nieuw slaaproutine heeft simpelweg gewenning nodig.

Maar het kan altijd gebeuren dat een Numsy niet voor jou geschikt is. No hard feelings! Je kan het product binnen 30 dagen retourneren.

Is white noise effectief?

Mocht je twijfelen of white noise echt werkt, dan is er maar één antwoord: JA!

Het is wetenschappelijk bewezen dat white noise helpt om beter in slaap te vallen. Dat komt omdat de ruis rustgevend is waardoor de hersenen en het lichaam lekker kunnen ontspannen. En terwijl de hersenen de kalmerende en positieve geluiden opnemen, kunnen andere omgevingsgeluiden moeilijker binnendringen.

Anderen delen hun ervaringen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Voor de leek makkelijk te begrijpen!
"Dankzij de combinatie van informatie uit de slaapgids met white noise heb ik mijn slaap een stuk beter ingericht en slaap ik veel beter en langer."
Bjorn van Bavel

Gek hoe het kan lopen

"Ik raad aan iedereen white noise aan te raden! Het is ongekend hoe effectief dit soort geluiden kunnen werken op onze hersenen. Na lang zelf een slechte slaper te zijn geweest help ik nu ook anderen aan een beter slaap ritme. Gek hoe het soms kan lopen!"
Tasja van Druten
Geen auto die me nog wakker houdt
"Zelf woon ik dichtbij een drukke winkelstraat waar tot heden ook auto`s doorheen mogen. Dankzij deze apparaten heb ik daar echt aanzienlijk minder last van."
Jasper Hoekbinder

Eindelijk die rust die je verlangde.