Wat geef je als kraamcadeau? | Cadeau pasgeboren baby
01 oktober 2023 
3 min. leestijd

Wat geef je als kraamcadeau? | Cadeau pasgeboren baby

Wat is er nu mooier dan het verwelkomen van een pasgeboren baby in deze wereld? Als vrienden, familieleden of geliefden van de trotse ouders willen we graag deel uitmaken van dit bijzondere moment door het geven van een cadeau voor de pasgeboren baby. In deze blog delen we onze ideeën voor praktische en originele kraamcadeaus.

Vraag een online verlanglijstje aan

Een cadeau kopen voor een pasgeboren baby? Dat is nog niet zo makkelijk! Zeker wanneer je zelf (nog) geen kinderen hebt, heb je waarschijnlijk geen flauw idee wat je moet kopen. Over het algemeen zijn de beste kraamcadeau’s iets waar de ouders en baby ook echt iets aan hebben. Veel ouders zijn echter goed voorbereid en hebben de meeste spullen voor hun baby al in huis, vraag daarom eens of de ouders-to-be een (online) verlanglijstje kunnen maken. Zo weet je zeker dat je geen dubbel cadeau koopt .

10 ideeën voor kraamcadeaus

We hebben een lijst gemaakt met enkele ideeën voor cadeaus. Onthoudt dat het gaat om het gebaar, in principe zijn alle kraamcadeaus niet goed. Je hoeft lang niet altijd iets duurs of groots te kopen voor de ouders van een pasgeboren baby.

1. Numsy’s white noise machine

Een white noise machine is een waardevol cadeau voor nieuwe ouders. Deze apparaatjes maken een rustgevend geluid dat bijzonder goed werkt om pasgeboren baby’s in slaap te laten vallen en zelfs door te laten slapen! Bestel vandaag met gratis verzending, dan heb je hem morgen nog in huis.

Lees meer over de werking van white noise!

Numsy white noise machines

2. Kledingsetjes

Kledingsetjes zijn altijd een mooi cadeau voor pasgeboren baby’s. Kies voor zachte stoffen en praktische ontwerpen, zoals rompertjes, slaappakjes en babypakjes.Natuurlijk kan het lastig zijn om de juiste maat te kiezen. Bekijk daarom ook onze blog met babymaten!

3. Luiers en luierdoekjes

Luiers zijn een onmisbaar item voor nieuwe ouders. Een voorraad luiers in verschillende maten en bijpassende luierdoekjes zijn altijd welkom en zorgen ervoor dat de ouders goed voorbereid zijn.Je kunt namelijk nooit genoeg luiers in huis hebben!

4. Babybadset

Een babybadset met een badje, zachte handdoeken en babyshampoo is een leuk totaalplaatje wat je weg kunt geven. Stel zelf een pakketje samen of zoek een samengesteld pakket online of in de babyspeciaalzaak.

5. Wieg of ledikant

Als je op zoek bent naar een groter cadeau, overweeg dan het schenken van een wieg of ledikant. Dit is een waardevolle investering waar de baby lange tijd gebruik van zal maken. Eventueel zou je ook kunnen kijken naar een babymatras als de ouders dit nog niet hebben.

6. Flessenwarmer en babyflesjes

Flessenwarmers en babyflesjes zijn handig voor ouders die flesvoeding geven. Ze maken het opwarmen van melk snel en eenvoudig. Dit is echt een klassiek cadeau waar je haast niet mee verkeerd kunt gaan!

7. Babydraagzak

Een ergonomische babydraagzak is ideaal voor ouders die hun baby dichtbij willen houden terwijl ze hun handen vrij hebben. Het biedt comfort en gemak voor zowel de baby als de ouders.

8. Knuffels en speelgoed

Zachte knuffels en stimulerend speelgoed zijn geweldige cadeaus om de zintuigen van de baby te prikkelen en te helpen bij hun ontwikkeling. Knuffels en speelgoed zijn altijd leuk om te geven. Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Dan kun je beter een ander cadeau uit het lijstje kiezen. Je zult vast niet de enige met dit cadeau zijn namelijk.

9. Fotolijstje of babyalbum

Een fotolijstje met ruimte voor een mooie foto van de pasgeborene of een babyalbum om speciale herinneringen vast te leggen, is een attent en persoonlijk cadeau. Vooral mama en papa zullen een mooi lijstje of album enorm weten te waarderen.

10. Newborn Gids van Numsy

De Newborn Gids van Numsy is een uitstekend kraamcadeau idee voor alle kersverse ouders. Het biedt essentiële informatie en tips over de zorg voor een pasgeboren baby, van voeding en slaap tot gezondheid en ontwikkeling. Het is een handig naslagwerk om ouders te helpen bij hun reis door de eerste weken en maanden van het ouderschap. Daarnaast koop je deze gids al voor een klein prijsje op onze website. In deze gids leer jij:

Bekijk de gids

Over de schrijver
Slaapcoach Josanne Verhoof helpt jou en je kleine graag aan een betere nachtrust. Voor een slaapconsulent kun je in contact komen met Josanne via haar website Villa Bimbi. Of stel al je vragen via ons nieuwe platform: Numsy+! https://www.numsy.nl/community-plus/
Reactie plaatsen